Forumunuza en kolay yoldan google reklamlarını ekleyin!

phpBB 2.0.x sürümleri için MODlar hakkında ihtiyacınız olan desteği buradan sorarak alabilirsiniz.
nfk
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Forumunuza en kolay yoldan google reklamlarını ekleyin!

Mesaj gönderen nfk »

Merhaba arkadaşlar ben forum siteme bunu uyguladım gayet güzel çalışıyor sizlerede sunuyorum bende çalışıyor yani :lol: başka türlü yapamamıştım zaten :lol:

Öncelikle bir htm dosyası açıp içinde bişey varsa boşaltıp googlenin verdiği reklam kodlarını ekleyin başka bişey yazmayın kaydedip kapatın... İsmini Sponsor koyun ve Uzantısına dikkat edin!!! Yani sponsor.htm ise aşağıda değişiklik yapmayın yok html olmuşsa <iframe SRC=sponsor.htm bu kısmı sponsor html yapın...

sponsor.htm yi forum ana dizine yollayın bitti...

Aç viewtopic.php

bul en altlarda

Kod: Tümünü seç

'DELETE_IMG' => $delpost_img,
		'DELETE' => $delpost,

'L_MINI_POST_ALT' => $mini_post_alt,

'U_MINI_POST' => $mini_post_url,
		'U_POST_ID' => $postrow[$i]['post_id'])
	);
hemen altına ekle

if ($forum_id == 1 || $forum_id == 2 || $forum_id == 3 || $forum_id == 4 || $forum_id == 5 || $forum_id == 6 || $forum_id == 7 || $forum_id == 8 || $forum_id == 9 || $forum_id == 10 || $forum_id == 11 || $forum_id == 12 || $forum_id == 13 || $forum_id == 14 || $forum_id == 15 || $forum_id == 16 || $forum_id == 15 || $forum_id == 16 || $forum_id == 15 || $forum_id == 16 || $forum_id == 15 || $forum_id == 16 || $forum_id == 2 || $forum_id == 3 || $forum_id == 4 || $forum_id == 5 || $forum_id == 6 || $forum_id == 7 || $forum_id == 8 || $forum_id == 9 || $forum_id == 10 || $forum_id == 11 || $forum_id == 12 || $forum_id == 13 || $forum_id == 14 || $forum_id == 15 || $forum_id == 16 || $forum_id == 17 || $forum_id == 18 || $forum_id == 19 || $forum_id == 20 || $forum_id == 21 || $forum_id == 22 || $forum_id == 23 || $forum_id == 24 || $forum_id == 25 || $forum_id == 26 || $forum_id == 27 || $forum_id == 28 || $forum_id == 29 || $forum_id == 30 || $forum_id == 31 || $forum_id == 32 || $forum_id == 33 || $forum_id == 34 || $forum_id == 35 || $forum_id == 36 || $forum_id == 37 || $forum_id == 38 || $forum_id == 39 || $forum_id == 40 || $forum_id == 41 || $forum_id == 42 || $forum_id == 43 || $forum_id == 44 || $forum_id == 45 || $forum_id == 46 || $forum_id == 47 || $forum_id == 48 || $forum_id == 49 || $forum_id == 50 || $forum_id == 51 || $forum_id == 52 || $forum_id == 53 || $forum_id == 54 || $forum_id == 55 || $forum_id == 56 || $forum_id == 57 || $forum_id == 58 || $forum_id == 59 || $forum_id == 60 || $forum_id == 61 || $forum_id == 62 || $forum_id == 63 || $forum_id == 64 || $forum_id == 65 || $forum_id == 66 || $forum_id == 67 || $forum_id == 68 || $forum_id == 69 || $forum_id == 70 || $forum_id == 71 || $forum_id == 72 || $forum_id == 73 || $forum_id == 74 || $forum_id == 75 || $forum_id == 76 || $forum_id == 77 || $forum_id == 78 || $forum_id == 79 || $forum_id == 80 || $forum_id == 81 || $forum_id == 82 || $forum_id == 83 || $forum_id == 84 || $forum_id == 85 || $forum_id == 86 || $forum_id == 87 || $forum_id == 88 || $forum_id == 89 || $forum_id == 90 || $forum_id == 91 || $forum_id == 92 || $forum_id == 93 || $forum_id == 94 || $forum_id == 95 || $forum_id == 96 || $forum_id == 97 || $forum_id == 98 || $forum_id == 99 || $forum_id == 100 || $forum_id == 101 || $forum_id == 102 || $forum_id == 103 || $forum_id == 104 || $forum_id == 105 || $forum_id == 106 || $forum_id == 107 || $forum_id == 108 || $forum_id == 109 || $forum_id == 110 || $forum_id == 111 || $forum_id == 112 || $forum_id == 113 || $forum_id == 114 || $forum_id == 115 || $forum_id == 116 || $forum_id == 117 || $forum_id == 118 || $forum_id == 119 || $forum_id == 120 || $forum_id == 121 || $forum_id == 122 || $forum_id == 123 || $forum_id == 124 || $forum_id == 125 || $forum_id == 126 || $forum_id == 127 || $forum_id == 128 || $forum_id == 129 || $forum_id == 130 || $forum_id == 131 || $forum_id == 132 || $forum_id == 133 || $forum_id == 134 || $forum_id == 135 || $forum_id == 136 || $forum_id == 137 || $forum_id == 138 || $forum_id == 139 || $forum_id == 140 || $forum_id == 141 || $forum_id == 142 || $forum_id == 143 || $forum_id == 144 || $forum_id == 145 || $forum_id == 146 || $forum_id == 147 || $forum_id == 148 || $forum_id == 149 || $forum_id == 150) {
if($i == 0)
{
$row_color = ( !($num_post % 2) ) ? $theme['td_color1'] : $theme['td_color2'];
$row_class = ( !($num_post % 2) ) ? $theme['td_class1'] : $theme['td_class2'];
$num_post ++;
$message = '<iframe SRC=sponsor.htm  frameborder=0 width=728 height=90 marginwidth=0 marginheight=0 scrolling=NO></iframe><br>';
$template->assign_block_vars('postrow', array(
'ROW_COLOR' => '#' . $row_color,
'ROW_CLASS' => $row_class,
'POSTER_NAME' => 'Sponsor Linkler',
'POST_DATE' => 'Google ve Sponsor Baglantilari',
'POST_SUBJECT' => 'Sizde bu bölüme reklam verebilirsiniz !',
'MESSAGE' => $message,
'MINI_POST_IMG' => $mini_post_img,
'U_POST_ID' => '0'
));
}
}
Yardımlaşmak Güzeldir:)
Kullanıcı avatarı
MHA
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj gönderen MHA »

yani önizleme senin sitedeki gibiyse çok karmaşık olmuş
nfk
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj gönderen nfk »

Arkadaşım benim linkteki gördüğün site php-nukedir onda en üste reklam eklemek için temayı editledim evet karışık oldu onu diyorsan bloklara taşımaya orayada banner yapmaya fırsat bulamıyorum :lol:

Ayrıca karışık olacak veya anlaşılmayacak bişey yok forumda bir mesaj atıldıktan sonra google reklamı geliyor çoğu sitede gördüğünüz uygulama fakat karmaşık işlemler yok kurulum 30 saniye :)

bu normalde bir mesajdan sonra reklam mesajını yolluyor fakat birde 5-10-15nci mesajlardan sonrada atsın derseniz

kodun içinde en altta bul

if ($i == 0)

değiştir

if ($i == 0 || $i == 5 || $i == 10 || $i == 15)
bunu 20-30-1000 de yapabilirsiniz...
Kullanıcı avatarı
MHA
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj gönderen MHA »

şimdi ilk mesajdan sonra reklam mesajını yollayan mod mu
yani ilk mesajdan sonra cevap olarak reklammı yolluyor
nfk
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj gönderen nfk »

Evet aynen öyle foruma bir mesaj yazarsın ardından otomatik reklam gelir...
gruphepsifan
Kayıtlı Kullanıcı

Mesaj gönderen gruphepsifan »

Bu reklam stili üye olarak yapıyor yani reklam botu diye bir üye varmış gibi yapıyor
##
## //viewtopic.php// dosyasını aç ve şu satırı bul
##

'U_MINI_POST' => $mini_post_url,
		'U_POST_ID' => $postrow[$i]['post_id'])
	);
##
bitirdiğim yerden itibaren bir satır altına ekle;
##

if ($forum_id == 1 || $forum_id == 2 || $forum_id == 3 || $forum_id == 4 || $forum_id == 5 || $forum_id == 6 || $forum_id == 7 || $forum_id == 8 || $forum_id == 9 || $forum_id == 10 || $forum_id == 11 || $forum_id == 12 || $forum_id == 13 || $forum_id == 14 || $forum_id == 15)
{
if($i == 0)
{
$row_color = ( !($num_post % 2) ) ? $theme['td_color1'] : $theme['td_color2'];
$row_class = ( !($num_post % 2) ) ? $theme['td_class1'] : $theme['td_class2'];
$num_post ++;
$message = '<iframe SRC=reklam.html  frameborder=0 width=468 height=60 marginwidth=0 marginheight=0 scrolling=NO></iframe><br>';
$template->assign_block_vars('postrow', array(
'ROW_COLOR' => '#' . $row_color,
'ROW_CLASS' => $row_class,
'POSTER_NAME' => 'Reklam Botu',
'POSTER_AVATAR' =>'Reklam botu avatar URL">',
'POSTER_JOINED' => 'Kayıt:Bilinmiyor',
'POSTER_POSTS' => 'Mesajlar:Sayılamadı',
'POSTER_FROM' => 'Coded by afatihirkli',
'POST_DATE' => 'Reklamlar-Tıklayın bişey olmaz :)',
'POST_SUBJECT' => 'Sizde bu bölüme reklam verebilirsiniz !',
'MESSAGE' => $message,
'SIGNATURE' => '<br><strong>Bu Reklam botuna reklam vermek için yöneticilerle iletiþime geçiniz...</strong>',
'MINI_POST_IMG' => $mini_post_img,
'U_POST_ID' => '0'
));
}
}
##
##bu işlemi gerçekleştirdikten sonra sitenin forum dizinine reklam.html olarak bir html dosyası oluştur ve içerisine bir google adsense kodu at yada başka bir reklam ayarla orası sana kalmış.Güle güle kullan.
###
Not: Bu kodda ilk 15 forumda çalışan reklam var diğerleri için""| $forum_id == 8 |"" olan yerleri forum sayınca çoğalt.Mesela 20 forum varsa bundan kopyala yapıştır yap ve yapıştırdığındaki forum numarasınıda değiştir .
Bir de

'POSTER_AVATAR' =>'Reklam botu avatar URL">',
yazan yeri düzeltmeyi unutma
Güle güle kulan :D :D
####
Fler
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj gönderen Fler »

tsk abi
nfk
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj gönderen nfk »

Benim verdiğim kodda forum id çoğaltılmış durumda ordan kopyala yapıştır yapılabilir...

Ayrıca aynısı olmuş :lol: tabi bendekinde üye gibi gösteren mesajları kaç tane (sanki sayılıyor :) nerden isim bölümleri yok böylece bu işte hallolmuş teşekkürler...
ufoss
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj gönderen ufoss »

Benim anlamadigim yukaridaki kodlarin faydasi veya avantajlari bedir...
Ben direk olarak overall_header.tpl ye ekledim...
Gayet guzel calisiyo :lol:

Yukaridaki mod kodlarini avantaji nedir?
O sekilde yapayim olmazsa.
nfk
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj gönderen nfk »

Öncelikle onlarca dosya editlemek yok yahu bir dosya yapacaksın sitende omayan bir tanede dosya editleyeceksin neden deneme yanılma bakma görme yöntemleri sizde yok?

Kardeş mesajları okmuyorsun galiba bir mesaj atılınca arkasından reklam gelir demek bu buda demek olurki sen foruma 1 milyon konu açsan mesaj atsan 1 milyon reklam demek eğer her konun aktif olursa google seni en çok gösterim yapan site olarak ilan eder bildiğim kadarıyla rekor şu anda ayda 2milyon gösterim
ufoss
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj gönderen ufoss »

nfk yazdı:Öncelikle onlarca dosya editlemek yok yahu bir dosya yapacaksın sitende omayan bir tanede dosya editleyeceksin neden deneme yanılma bakma görme yöntemleri sizde yok?

Kardeş mesajları okmuyorsun galiba bir mesaj atılınca arkasından reklam gelir demek bu buda demek olurki sen foruma 1 milyon konu açsan mesaj atsan 1 milyon reklam demek eğer her konun aktif olursa google seni en çok gösterim yapan site olarak ilan eder bildiğim kadarıyla rekor şu anda ayda 2milyon gösterim
Cevabin icin tesekkurler..
Ben yukaridaki konulari okumasam burayada soru yazmam...
Cevaplarini daha yapici olarak yazarsan bence ii olur...
Yada uslubuna dikkat edersen..
nfk
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj gönderen nfk »

Kardeş yukarda biri sormuş ne işe yarıyor diye bende ne işe yaradığını anlatmadan bişey eklemem anlatmışım zaten sonra aynı kişi bu mesajdan sonramı reklam ekliyor diye sormuş sonra sen avantajı nedir demişsin bunlar boş sohbet değilmi ben burada 50 dosya editlenecek ve sadece isminde market modu amacı foruma market kurarsınız açıklaması olan editlemeyi bile sormadan başlıyorum yapıyorum görüyorum hııı bu işe yarıyomuş diyorum sizde şu bir dosyalığı yapın bir mesaj atın sonra anlayın eringeçliğe bu tepkim buraya yazdığın yazı kadar yok kod...
ufoss
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj gönderen ufoss »

Tartismaya gerek yok..

Sunu belirteyim emege herzaman saygim var..
Eline saglik..
Sadece sordum benim yaptigima nazaran bunun avantaji ne diye..
Bunda alinacak uslubu bozacak bi konu yok bence..

Neyse ben sorumdan vazgectim...
nfk
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj gönderen nfk »

Evet bencede yok tartışmaya gerek sorundan vazgeçme sor ama avantajını nasıl anlatalım bununla veya başka yolla senin reklam koyman arasında fark yok bu sadece her mesajdan sonra reklam koyuyor yani + oluyor sen ilerde işi büyütürsün sponsor.htm içine google değil şirketlerin reklamını koyarsın hemde şimdiki reklamı koyduğun yer boş kalır orayada başka reklam alırsın
ufoss
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj gönderen ufoss »

nfk yazdı:Arkadaşım benim linkteki gördüğün site php-nukedir onda en üste reklam eklemek için temayı editledim evet karışık oldu onu diyorsan bloklara taşımaya orayada banner yapmaya fırsat bulamıyorum :lol:

Ayrıca karışık olacak veya anlaşılmayacak bişey yok forumda bir mesaj atıldıktan sonra google reklamı geliyor çoğu sitede gördüğünüz uygulama fakat karmaşık işlemler yok kurulum 30 saniye :)

bu normalde bir mesajdan sonra reklam mesajını yolluyor fakat birde 5-10-15nci mesajlardan sonrada atsın derseniz

kodun içinde en altta bul

if ($i == 0)

değiştir

if ($i == 0 || $i == 5 || $i == 10 || $i == 15)
bunu 20-30-1000 de yapabilirsiniz...

Gercekten super olmus...Eline saglik
Yanliz su olabilirmi?
Herzaman son msg olarak gozuksun.. yada sondan birinci?
Ben bazi denemeler yaptim ama basaramadim...

ben hem headera tablo halinde ekledim.
sabit her zaman ustte..

bide burdaki kodu kullandim sayfa icleri icin...
Kilitli

“2.0.x MOD Destek” sayfasına dön

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Ahrefs [Bot] ve 2 misafir