yavaş destek alıyoruz...

phpBB Türkiye ile ilgili görüş, istek ve önerilerinizi bu foruma yazın
phpBB ile ilgili sorulan tüm soru başlıkları kilitlenecek veya silinecektir.
phpBB Türkiye hakkında görüş, istek ve önerilerinizi bu foruma yazabilirsiniz. Site ile ilgili olmayan mesaj yazanlar, başka siteleri kötüleyenler, konu dışına çıkanlar ya da yöneticileri kötüleyici mesaj yazanlar uzaklaştırılacaktır.
Forum kuralları
- Yeni bir başlık açarken lütfen konu başlığına "Acil yardım", "Acele yardım" tarzlarında içerisinde "yardım" kelimesi geçen cümleler yazmayınız. Bu tip başlıklara kesinlikle cevap verilmeyecektir. Lütfen konu başlığına içeriği en iyi özetleyen anlaşılabilir bir cümle yazınız.

- Ayrıca yeni başlıklarınızı kesinlikle ilgili forumlara açınız. Örneğin, phpBB3 kurulum ve çalıştırması hakkında bir sorununuz varsa "3.0.x Destek Forumu" forumuna başlık açınız; phpBB3 temasından kaynaklı bir sorunuz varsa "3.0.x Stil/Tema Geliştirme & Tartışma & Yardım" forumuna başlık açınız; phpBB3 mod/eklentileriyle ilgili sorununuz varsa "3.0.x MOD Destek" forumuna başlık açınız. Bu kurala uymayan kullanıcıların başlıkları silinebilir ve kullanıcı uyarı alabilir ya da süresiz uzaklaştırılabilir.

- Site kurallarımızı okumadan kesinlikle forumlarımıza herhangi bir katılım yapmayınız.
Kullanıcı avatarı
hotfix
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

yavaş destek alıyoruz...

Mesaj gönderen hotfix »

arkadaşlar bu bir phpbb destek sitesi...ama çok yavaş destek veriliyor..

şimdi diyeceksiniz ki.işimiz gücümüz yok dakka başı sizin sorunlarınızlamı uğraşacağız...

sizde haklısınız ama biraz çabuk yardım ederseniz hepimiz için iyi olur.

bir soruma bir günde cevap alıyorum...

bilgili arkadaşlar biraz vakit ayırırda bize yardımcı olursa memnun oluruz...

belkide bu sorun sitenin fazla yoğun olmamasından kaynaklanıyordur...

bu sizleri yermek için söylenmiş değil.yanlış anlamayın.sadece bu benim dikkatimi çekti o yüzden söylüyorum.

ilgilenen herkese teşekkürler.
Kullanıcı avatarı
pikachu
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj gönderen pikachu »

ben ne yazıkki sana katılmıyorum, yani çu açıdan ewet bazen biraz geç cevap geliyor olabilir, ama bu mesajı yazdığın saate ve sorduğun soruya bağlı, yani normal kurulum sorunları falan eğer bilen varsa herkes cevaplıyabiliyor, çünkü aynı sorun genelde bayaa bi kişinin başına gelebiliyor, ama ileri seviye sorunlar için tabiki biraz php bilgisi olan birilerini beklemek gerekiyor, ama zaten sorulan çoğu sorunu cevabı forumda var, bazıları üşenmektenmidir nedir arama yapmadan soru soruyolar... bide şunu söyleyeyim destek sitelerinde en hızlısı bura olabilir yani, ben başka forum ve portal yazılımlarını da denedim ama onların destek sitesinde gerçekten günler sonra cevap geliyordu.. bayaa bi uzattım ama bu da benim görüşüm,, tabi bende her zaman bilen birilerinin online olmasını isterim, sorduktan hemen sonra cevap isterim ama herkesinde kendine göre bi işi var yani, onlardan da fazlasını beklememek gerekir....
bide şunu unutmuşum şu anda bayramdayız, yani millet tatilde olabilir...
Kullanıcı avatarı
AlleRGy
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj gönderen AlleRGy »

sitede 2-3 üye online iken soru soruluyor.doğal olarak onlar da bilmiyorsa bilenler girene kadar cvp alamazsınız bunda büyütülecek bişey yok.en cok dikkatimi ceken de bu.bikaç üye varken bile isyan ediliyor.aadamlar bilmiosa sorunu yanlıs yönlendirmektense cvp vermemeyi yeğliyorlar.bence ii yapıyorlar.
Kullanıcı avatarı
ESQARE
Web Sitesi Yöneticisi
Web Sitesi Yöneticisi
İletişim:

Mesaj gönderen ESQARE »

phpBB destek veren forum sitelerini 7/24 telefonla destek müşteri hizmetleri ile karıştırırsanız, böyle düşünmeniz doğaldır.
Resim
phpBB Eklenti Kurulumu | Kurallar | phpBB3 İzinleri | Otel Rehberi

Kurallarımız gereği lütfen özel mesaj ile yardım istemeyiniz, cevap vermiyoruz.
Kullanıcı avatarı
hotfix
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj gönderen hotfix »

ESQARE yazdı:phpBB destek veren forum sitelerini 7/24 telefonla destek müşteri hizmetleri ile karıştırırsanız, böyle düşünmeniz doğaldır.
kızacak birşey yok..benim böyle bir tespitim oldu ve söyledim...

bu hem bizim,hem site için dikkate alınılması gereken bir durum.sırf soruma cevap alamadım diye başka forum arıyorum.sizce bu iyi birşey mi?

verdiğim rahatsızlıktan dolayı özür dilerim...
Kullanıcı avatarı
VSaBaH
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj gönderen VSaBaH »

hotfix kardeş tamam seni anlıyorum.. Belki bazen sorunun çözülmesi biraz gecikebiliyor ama bu çok doğal..

:!: Niye dersen buradaki adamların senin yaptığın bir hatayı düzeltmesi o kadar da kolay birşey değil..

Ben bazen kendi yaptığım hatayı düzeltemiyorum, elin adamı hemen nasıl düzeltsin.. ??? Hem öyle senin dediğin gibi soruyu yazdığında anında cevap gelebilecek bir başka forumda yok piyasada zaten... :!: :!:

Bak dünyanın en büyük phpbb Destek forumu:
www.phpbb.com

Ben oraya bir soru yazıyorum. Hemen arka sayfalara gidiyor.. Hemde hiç okunmadan.. Ben ön sayfalara girsin diye HELP ME!! yazıyorum.. Yine gidiyor. Yine yazıyorum.. Bir tane cevap geliyor.. Forumu meşgul etme diye. :D Gelde kalaylama şimdi.. Günde 100lerce soru geliyor. Cevaplanan soru sayısı inan bana orda buraya göre daha az..İnsanlarla baş etmek kolay değil bak sadece benim www.phpbb.com da cevap beklediğim 12 tane soru var.. :D Aslında 30-35 soru sordum ama hepsini gerek buranın yardımıyla gerekse kendi çabalarımla hallettim.. 8)

:idea: Sen bayağı dolmuşsun kardeş.. Söyle sorununu belki bir çaresini buluruz..
Kullanıcı avatarı
hotfix
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj gönderen hotfix »

dolmuş değilim...webmaster tabiriyle veya programcı tabiriyle söyleyeyim ; bir açık gördüm ve onu dile getirdim.hiçbir art niyetim yok...
herhalde yanlış anlaşıldı...

neyse sorunum aşağıdaki linkte...

http://www.phpbbturkey.com/viewtopic.ph ... c&start=60
KarGoManiA
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj gönderen KarGoManiA »

Olduğu kadar arkadaşım..Ki Bence GAyet iyi ALLah Razı olsun hepsinden...
Kullanıcı avatarı
VSaBaH
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj gönderen VSaBaH »

Kardeş gel de şu soruna bir günden kısa sürede cevap bul.. :lol:

Apache falan kullanmışsın. Ben onu hiç denemedim.. Hosta atmayı dene aynı hatayı mı alırsın bilmem ama orda çalışmak daha kolay bana göre...

Kusura bakma çözemedim sorunu.. :oops:
Kullanıcı avatarı
cupra
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj gönderen cupra »

bazen sorular yanıtlanmıyor nedenmi? gerçekten anlamsız bir durum vardır yani % 80 90 kullanıcı hatası mod kurulum hatası vb bir durum vardır.. yani kullanıcı bir hata yapıyor diyelim mod kurarken. hoop soluğu bu sitede alıyor.. ben o modun nasıl bir etkiye sahip olduğunu açıp kodlarını görmeden kesin birşey diyemem.. o nedenle burada verdiğimiz bilgiler kimi zaman deneme yanılma türü bilgiler oluyor.. herzaman söylerim, çözümsüzseniz, çözüm sizsiniz. mod kuramıyorum yok anlamıyorum.. bunu kabul edemeyiz. bir forum sistemi kuruyorsunuz ve bunun ana hatlarını bilmek durumundasınız. bilmiyorsanız bata çıka öğrenip kendinize çare bulacaksınız..
soru sormaktan da çekinmeyiniz böyle bir kısıtlamamızda yok, sadece doğru bilgiye ulaşmanızı istediğimizden mesajlarını kilitliyor, makaslıyor, siliyoruz..
kolay gelsin :)
Kullanıcı avatarı
fikret34
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj gönderen fikret34 »

ESQARE yazdı:phpBB destek veren forum sitelerini 7/24 telefonla destek müşteri hizmetleri ile karıştırırsanız, böyle düşünmeniz doğaldır.
Dogru söze ne denir. Arkadaşlar burda bilmem ne hatası aldıgını söylüyor. Hatanın kodunu yazmıyor. Bence hata aldıgınız zaman ilk yapmanız gereken yardım almak için konu açamak degil biraz arama yapmaktır. birde elimizde google gibi bir cennet varken... :!: :!: :!: :idea:
www.unigenclik.org
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj gönderen www.unigenclik.org »

tamam belki agır cevap alıyoruz ama diger destek hattı olan portalların çogundan daha iyi oldugu kesin..

bir çok site ismi verebilirim fakat reklama girer
Crazy_Plane
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj gönderen Crazy_Plane »

ben şahsen destekten memnunum. çok yaşa phpbbturkey.
http://www.vbcode.info
Bütün Programlama dilleri için eşsiz kaynak

http://www.joyystick.com
Böyle site sadece Rusya'da var(dı)
Kullanıcı avatarı
pikachu
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj gönderen pikachu »

eğer 2. mesajı okursanız ordada yazmışım. isim vererek diğer siteleri rencide etmek olmaz zaten cms siteleri yardımdan eser yok. bazılarının forum kısmına baktığınızda sayfanın hepsi 1-0 yani mesaj atılmış ama cevap sıfır görüntüleme sıfır, yani siteye bile uğrayan yok. ama yine phpbb ailesi olarak şanslıyız bence. destek sizin tabirinize göre hızlı olmasada ellerinden geldiğince yapılıyor.

“Görüş - İstek - Öneri” sayfasına dön

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir