Emexci Premodded arıyorum

phpBB 2.0.x sürümleri için yapılmasını istediğiniz veya arayıpta bulamadığınız MODları buraya yazabilirsiniz.
Kilitli
trigoo
Kayıtlı Kullanıcı

Emexci Premodded arıyorum

Mesaj gönderen trigoo »

Merhaba arkadaşlar. Arşivlerinizde Emexci Premodded 1.37 olan varsa paylaşabilir mi ?

Ekran Görüntüsü de bu,

[ resmi görüntülemek için tıklayın ]

Umarım arşivlerinizde vardır :oops:
Kullanıcı avatarı
pikachu
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj gönderen pikachu »

bunu direk emexciden istesene, artık onun yeni premodu var vistabb, gir bak istersen. vistabb.net. oradan direk ulaşabilirsin bence.
trigoo
Kayıtlı Kullanıcı

Mesaj gönderen trigoo »

pikachu yazdı:bunu direk emexciden istesene, artık onun yeni premodu var vistabb, gir bak istersen. vistabb.net. oradan direk ulaşabilirsin bence.
İlgine teşekkür ederim,

Direk olarak Emexci'den istedim zaten. Ama bende yok dedi. Belki sizlerin arşivinde vardır diye soruyorum.

VistaBB'ye de gelince. Şu an o kurulu zaten ama shoutbox eklentisini ne yaptıysam bir türlü kuramadım ne phpBB 2.21'e ne de VistaBB'ye. O yüzden 1.37 yi istedim. Çünkü onun hem alt forumu hem de shoutbox eklentisi var
Kullanıcı avatarı
AlleRGy
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj gönderen AlleRGy »

vistabb nin de alt forumu var.
trigoo
Kayıtlı Kullanıcı

Mesaj gönderen trigoo »

AlleRGy yazdı:vistabb nin de alt forumu var.
:) Evet var. Ama shoutbox eklentisi yok.

Ben hem shoutbox hem de alt forum özelliği olsun istedim. Ama phpBB 2.21'de ikisi de yok biliyorsun ki. Bayağı uğraştım kurmayı başaramadım iki özelliği de. VistaBB'de ise alt forum var tamam ama shoutbox eklentisi yok. Emexci Premodded'de ise ikisi de kurulu. O yüzden onu istiyorum. :oops:
trigoo
Kayıtlı Kullanıcı

Mesaj gönderen trigoo »

Sanırım shoutbox eklentisini yaptım ama bir sorunum var :( Admin panelinde Shoutbox ayarlarını görebilmeme rağmen forumumda Shoutbox eklentisini göremiyorum. :roll:
Kilitli

“2.0.x MOD İstekleri” sayfasına dön

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 5 misafir