Portal.php ve Diğer hata mesajlarına yardım ??

phpBB2 Plus kurulum ve çalıştırılmasında meydana gelen sorun ve problemler için buradan yardım alabilirsiniz.
Kilitli
Truesteppers
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Portal.php ve Diğer hata mesajlarına yardım ??

Mesaj gönderen Truesteppers »

Oncelikle merhaba; benim plus hakkında 2 sorunum var yardım edecek olanlara şimdiden tşk ederim.

1.cisi
Ana Sayfada aşağıda görmüş oldugunuz gibi boyle bir hata mesajı alıyorum bunu nasıl düzeltebilirim

Kod: Tümünü seç

Warning: Division by zero in /home/asktanem/public_html/board/portal.php on line 713
2.cisi (En önemlisi)
Artı olarak bana şuanda formunda sorun olmayan bir arkadaş viewtopic.php dosyanın içindeki Kodları gönderirse sevinirim. Çunku bendeki konu başlıklar açılmıyor. ornegin Forum kurallarına girdiğimde içindeki kurallara giremiyorum. install klasöründeki viewtopic.php yüklediğimde gayet sorunsuz çalışıyor. Fakat bu seferde Hızlı Cevap ve diğer bir kaç mod kayboluyor.
Kullanıcı avatarı
pikachu
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj gönderen pikachu »

forumuna giremediğim için göremedim forumunu halini ama 2. sorun için normal de kurmak için indirdiğin programdan yapsana viewtopic.php yi, olmuyormu ordan...
Truesteppers
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj gönderen Truesteppers »

pikachu yazdı:forumuna giremediğim için göremedim forumunu halini ama 2. sorun için normal de kurmak için indirdiğin programdan yapsana viewtopic.php yi, olmuyormu ordan...

yokdostum yemedi hiç biri
Kilitli

“phpBB2 Plus Destek” sayfasına dön

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir