GİZLİ MODu kurdum ama bir sorum var!

phpBB 2.0.x sürümleri için MODlar hakkında ihtiyacınız olan desteği buradan sorarak alabilirsiniz.
Kilitli
xccdark
Kayıtlı Kullanıcı

GİZLİ MODu kurdum ama bir sorum var!

Mesaj gönderen xccdark »

modun birçok şeyi hazır bir tek şeyi kaldı onu bulmadım ya gizli mesajı saklıyoruz ama ziyaretçi burası boş der gibi bakmıyo yani gizli mesaj olduğunu nasıl belli edicem aradım kodlarda bişi bulamadım bir yazı yada resim eklemk istiyorum nasıl yapıcam
fatihbaz

Mesaj gönderen fatihbaz »

öncelikle zaten linki gizlediginizde,link yerinde gizli mesaj yazıyor.ayrıca lang_main.php dosyasında istediginiz yazıyı yazabileceginiz bi bölüm var bununla ilgili.mesela bende ;

$lang['modhide_title'] = 'Gizli Mesaj :';
$lang['modhide_info'] = 'Eger site *üyesi* iseniz: lütfen cevap yazınız ';

bu var.gizli mesaj ve Eger site *üyesi* iseniz: lütfen cevap yazınız kısımlarını kendinize göre degiştirebilirsiniz...

kolay gelsin.
xccdark
Kayıtlı Kullanıcı

Mesaj gönderen xccdark »

iyide ben bunları zatn ayarlamışım buna rağmen sitede yazı görünmüyo sebep ne olabilir!
Kullanıcı avatarı
NEFRİT
Uzaklaştırıldı
İletişim:

Görünmüyor ise

Mesaj gönderen NEFRİT »

Görünmüyor ise kesinlikle includes/BBCOD.PHP içerisinde hata yapmışsın. Yada sen farkında olmadan üye girişi yapıp linklere bakmıyorsun değil mi ?

Linkler sadece üye olmayanlaradan GİZLENECEKTİR 8)
fatihbaz

Mesaj gönderen fatihbaz »

nasıl yani?hide mod da sadece yazıyı yazan kişi görür linkleri.üye bi tarafa admin de olsa göremez başkası(mesajı düzenle diyip bakması hariç,onla ugraşacagına da mesaj yazar zaten :)) tabi arkadaş Guest_See_Part_Message modunu kurmadıysa.o sadece misafirlerden mesajın bi kısmını gizliyor.üyeler normal bi şekilde görüyor.ama hide mod da yazan kişi hariç kimse göremiyor ;)
Kilitli

“2.0.x MOD Destek” sayfasına dön

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir