>>>Attach mod sorunu

phpBB 2.0.x sürümleri için MODlar hakkında ihtiyacınız olan desteği buradan sorarak alabilirsiniz.
Kilitli
ardainc
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

>>>Attach mod sorunu

Mesaj gönderen ardainc »

Merhaba

Ben Attach modu siteme yükledim...yönetim panelinde menüde attach mod menüsü çıkıyor fakat tıkladığımda hiç birşey çıkmıyor....nerde yanlış yaptım yada eksik ne yaptım acaba.....install falan yapmadım.
Kullanıcı avatarı
NEFRİT
Uzaklaştırıldı
İletişim:

Mesaj gönderen NEFRİT »

Tıkladığın zamn hiç bir şey çıkmıyor ise tema dosyaları yada dil dosyaları forum klasörün içerisne yüklenmemiş olabilir.
Özellerden kullanıcılara reklam yaptığım için sayın yöneticim beni uzaklaştırdı.
Kullanıcı avatarı
cupra
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj gönderen cupra »

mod yardıma taşındı
ardainc
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj gönderen ardainc »

hepsi yüklendi türkçe dil yüklendi kullandığım tema subsilver....

dediğim gibi admin yönetim menüsünde attach menüsü var kota limit vs tıklıyorum hiç bişey gelmiyor...başka neyapmak gerekir....CMOD lar ile ilgili bişey yapmadım bi kaç dosya 777 mi olması lazım..yardımlarınızı bekliyorum

teşekkürler
musetr
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj gönderen musetr »

aynı sorun bendede var
arkadaşlar attach_mod_245 modunu dosyalırnı yükledm ve sşunlar oldu.

1, çalışmadı sql yarsını yapabildi sonra kaldırım tablolarını elle eklemeye kalktım ondada sorun werdi.
2,bu özelliğin cvp yazarken kullanmılası için kullanığım temada bi değişklk yapmak gerekmezmi yani install dosyası kod değişiklikleri yok

mesaja dosya ekleyebiliyen başka bir varsa arkadaşlar onu denemek istiyorum veya bu sorunların çaresi varmı.

(50gb host aldm ve forumda legal paylaşım yapılıcak onun için herkes bekliyor bu modu)
Kilitli

“2.0.x MOD Destek” sayfasına dön

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 3 misafir