öyle deme ya, ben senin logoyu kullanıyordum ama 29 ekim dolayısıyla bayrak koydum şimdilik o duruyor, ama yine senin logoya döncez yanii...+ bu yaptığımız bannerleri birde kullansalar içim yanmıcak ama neyse en azından kendimi yeniliyorum.. buda beni teselli ediyor Smile
Siteniz İçin Banner Yapabilirim...
- megaplatform
- Kayıtlı Kullanıcı
- İletişim:
- megaplatform
- Kayıtlı Kullanıcı
- İletişim:
Evet gerçekten de güzel.megaplatform yazdı: hoşgeldinseni aramızda görmek güzel

arkadaşler bi banner isteğinde de ben bulunmak istiyorum.
özellikleri şunlar olabilir :
site ismi : Futbol-Forum
slogan : Futbol aşkımızı beraber yaşayalım
resimler : zıplayan(zıplayanını bulamazsanız zıplamasada olur

boyutları : 468x60
renkleri : göze hoş gelecek çimen yeşili
Teşekkürler...
- The_Maniac
- Kayıtlı Kullanıcı
Şey dicektim kızmazsanız bende bidene istiyecektim.Forumun üst kısmını tamamen kaplayan bi banner olacak.artık boyutunu bilmiyorum 800*200 mü gibi bişiler.
Forum ismi:PengueN ForuM
Slogan:Paylaşım platformu veya Mizah ve eğlence içerikli paylaşım platformu (hangisi olursa)
Arka plan:Fısubsilver shadowa uyacak fazla koyu olmayacak mavi bir ton veya güzel ve sade bir arkaplan resim hangisi olursa aartık
Resim:Tux factory penguen resimleri bulamazsan ben sana yollarım kardeş.
Başka bişe kalmadı tabi hakkım doldumu dolmadımı bilemem ama baya bi lazım.Yapsanda yapmasanda teçkürler şimdiden.
Forum ismi:PengueN ForuM
Slogan:Paylaşım platformu veya Mizah ve eğlence içerikli paylaşım platformu (hangisi olursa)
Arka plan:Fısubsilver shadowa uyacak fazla koyu olmayacak mavi bir ton veya güzel ve sade bir arkaplan resim hangisi olursa aartık
Resim:Tux factory penguen resimleri bulamazsan ben sana yollarım kardeş.
Başka bişe kalmadı tabi hakkım doldumu dolmadımı bilemem ama baya bi lazım.Yapsanda yapmasanda teçkürler şimdiden.

Er-13 umarım beğenirsin ... .gif uzantılı ve hareketli yaptım , özelliklerde uymadığım sadece boyut olduer-13 yazdı:
resimler : zıplayan(zıplayanını bulamazsanız zıplamasada olur) bir futbol topu sağda ve solda ve aşağıda çimler kale resmi de kullanabilirsiniz
Teşekkürler...

[ resmi görüntülemek için tıklayın ]
Design by BaRCeLoNa

dediğim gibi şuan hala photoshop um yok transparan yapamıyorum bulduğum resimlerinde arka planları benim kullandığım arka plan renkleriyle uyuşmadığı için mecburen kullandığım resmin arka plan rengini kullanmak zorundayım... Pazartesi büyük ihtimalle program gelecek. orjinal.
BaRCeLoNa helalin var mükemmel olmuş çok çok teşekkür ederim.BaRCeLoNa yazdı:
Er-13 umarım beğenirsin ... .gif uzantılı ve hareketli yaptım , özelliklerde uymadığım sadece boyut oldu600 x 120 boyutunda yaptım sitene baktığımda bunun daha iyi olcağını düşündüğüm için ...
Design by BaRCeLoNa
RefreSh inkileri reklam verdiğimde kullanırım

- The_Maniac
- Kayıtlı Kullanıcı
birbirindne güzel banerler,hepinizin eline saglık.ama bu baner gerçekten çok hoşuma gitti.elinize saglıkBaRCeLoNa yazdı:Er-13 umarım beğenirsin ... .gif uzantılı ve hareketli yaptım , özelliklerde uymadığım sadece boyut olduer-13 yazdı:
resimler : zıplayan(zıplayanını bulamazsanız zıplamasada olur) bir futbol topu sağda ve solda ve aşağıda çimler kale resmi de kullanabilirsiniz
Teşekkürler...600 x 120 boyutunda yaptım sitene baktığımda bunun daha iyi olcağını düşündüğüm için ...
Design by BaRCeLoNa

Merhaba kardeş kolay gelsin öncelikle açtığın bölüm gerçekten çok hoşuma gitti benim bi tane logom var ama beğenmiyorum öle basit bi şey gibi geldi bana senin logoların çok hoşuma gitti bana da yapabilirmisin acaba ...
İlgine teşekkürler .....
Kardeş site için arka plan mavinin tonlarında olursa çok iyi olur
sitenin adı http://www.mycbu.net
Slogan : celal bayar üniversitesi öğrenci dayanışma platformu
Slogan 2 : Herhes Burda Sen Nerdesin
Birini alta birini üste
bitanede küçük okul fotosu varsa süper olur sağa sola
Kardeşim bi zahmet Fazla uzun olmasın aşşa doğru biraz küçük olsun yada ben küçültürüm ..
Ama arka plan benim sitenin üsteki renkle aynı olursa çok sevinirim kardeşim resim tek renk olsa gönderecem ama tek renk değil aşşa doğru açılıyo tabi tam ekran yapacaksan ve mavi tonunu ayarlaya bilirsen gerek yok kardeş ....
Şimdiden çok çok sağol abi sanki parayla yaptırıyormuş gibi hissetdim kendimi yaa valla kusura bakma kardeş yaa ayıp oldu sana ama emeğine hep saygı duyacağım şimdiden teşekkürler
İlgine teşekkürler .....
Kardeş site için arka plan mavinin tonlarında olursa çok iyi olur
sitenin adı http://www.mycbu.net
Slogan : celal bayar üniversitesi öğrenci dayanışma platformu
Slogan 2 : Herhes Burda Sen Nerdesin
Birini alta birini üste
bitanede küçük okul fotosu varsa süper olur sağa sola
Kardeşim bi zahmet Fazla uzun olmasın aşşa doğru biraz küçük olsun yada ben küçültürüm ..
Ama arka plan benim sitenin üsteki renkle aynı olursa çok sevinirim kardeşim resim tek renk olsa gönderecem ama tek renk değil aşşa doğru açılıyo tabi tam ekran yapacaksan ve mavi tonunu ayarlaya bilirsen gerek yok kardeş ....
Şimdiden çok çok sağol abi sanki parayla yaptırıyormuş gibi hissetdim kendimi yaa valla kusura bakma kardeş yaa ayıp oldu sana ama emeğine hep saygı duyacağım şimdiden teşekkürler
http://WwW.MyCbu.Net Celal Bayar Üniversitesi Öğrenci Dayanışma Platformu ....
Kimler çevrimiçi
Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 2 misafir