attachment mod yardım
attachment mod yardım
attach modunu kurdum ve aşağıdaki hatayı verdi bende sildim bütün dosyalarını ama hala düzelmedim düzenleme yaptığım dosyalarıda eski haline getirdim yine olmadı nasıl yok edebilirm bu yazıyı sayfayı açtığımda bu çıkıyor
Fatal error: Cannot redeclare attach_mod_get_lang() in /home/erol/public_html/attach_mod/attachment_mod.php on line 35
Fatal error: Cannot redeclare attach_mod_get_lang() in /home/erol/public_html/attach_mod/attachment_mod.php on line 35
language/lang_turkish/ klasörü içerisinede dil dosyalarını atın.

phpBB Eklenti Kurulumu | Kurallar | phpBB3 İzinleri | Otel Rehberi
Kurallarımız gereği lütfen özel mesaj ile yardım istemeyiniz, cevap vermiyoruz.
Dosyaların hepsini language/lang_turkish e atmayacaksınız.Hepsinin belirli yerleri var MOD kurulum dosyasının içerisinde yazıyor bunlar.

phpBB Eklenti Kurulumu | Kurallar | phpBB3 İzinleri | Otel Rehberi
Kurallarımız gereği lütfen özel mesaj ile yardım istemeyiniz, cevap vermiyoruz.
Dosya gönderme modudur. ve sitede izin verdiginiz formatlari izin verdiginiz boyutlarin disina cikmaz. yani baya ayrintili dosya gönderme modudur.zirve11 yazdı:o mod ne ise yarıyo
Düzenlemede hata yapmis olanlar varsa modun 2.0.19 a yüklü dosyalari asagidadir bizzat mod sahibi tarafindan yüklenmistir.
Pre-modified files for phpBB 2.0.19 - sadece düzenlenmis phpbb dosyalari.
http://prdownloads.sourceforge.net/acyd ... p?download
her ne hiskmetse bende bu sorun çıktı
arkadaşlar attach_mod_245 modunu dosyalırnı yükledm ve sşunlar oldu.
1, çalışmadı sql yarsını yapabildi sonra kaldırım tablolarını elle eklemeye kalktım ondada sorun werdi.
2,bu özelliğin cvp yazarken kullanmılası için kullanığım temada bi değişklk yapmak gerekmezmi yani install dosyası kod değişiklikleri yok
mesaja dosya ekleyebiliyen başka bir varsa arkadaşlar onu denemek istiyorum veya bu sorunların çaresi varmı.
(50gb host aldm ve forumda legal paylaşım yapılıcak onun için herkes bekliyor bu modu)
arkadaşlar attach_mod_245 modunu dosyalırnı yükledm ve sşunlar oldu.
1, çalışmadı sql yarsını yapabildi sonra kaldırım tablolarını elle eklemeye kalktım ondada sorun werdi.
2,bu özelliğin cvp yazarken kullanmılası için kullanığım temada bi değişklk yapmak gerekmezmi yani install dosyası kod değişiklikleri yok
mesaja dosya ekleyebiliyen başka bir varsa arkadaşlar onu denemek istiyorum veya bu sorunların çaresi varmı.
(50gb host aldm ve forumda legal paylaşım yapılıcak onun için herkes bekliyor bu modu)
Attachment mod
Fatal error: Cannot redeclare base64_pack() (previously declared in /home/................./public_html/forum/attach_mod/includes/functions_attach.php:31) in /home/................./public_html/forum/attach_mod/includes/functions_attach.php on line 31
ne yapmam gerek?
ne yapmam gerek?
Kimler çevrimiçi
Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 2 misafir