mesajlara istediğimiz bir kullanıcıyı atamak..

phpBB 2.0.x kurulum ve çalıştırılmasında meydana gelen sorun ve problemler için buradan yardım alabilirsiniz.
Kilitli
Kullanıcı avatarı
cupra
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

mesajlara istediğimiz bir kullanıcıyı atamak..

Mesaj gönderen cupra »

bir sorum daha vardı..
mesajların sahibi yazarın yerine yeni bir kullanıcının ismini atayabilir miyiz.. örnek :misafir olarak gözüken mesjlara bir kullanıcı atanabilirmi? Kısaca soru bu..

Kod: Tümünü seç

2 adminli bir kullanıcı forumum var.. admin arkadaşın maili hacklendi.. hackleyen kişi forumundaki şifresini ele geçirdi :) ve benim admin hesabı başta olmak üzere tüm mod arkadaşların hesaplarını admin yönetim panelinden sildi..

şimdi ben bu silinen arkadaşlarımı yeniden oluşturmak istiyorum.. çünkü forumdaki mesajları duruyor ve bu mesajlara tekrar kendi profillerini eklemek istiyorum.. umarım anlatabilmişimdir..
silinen üyelerimin mesajlarına yine aynı üyelerimi kayıt edip silinmeden önceki mesajlarına yeni gireceğim kullanıcıları atayabiliyor muyum teşekkürler..
phpmyadmin panelinde user agirdikten sonra tara deyip çıkan ekranda user id sıralaması var örneğin 1 nci sırada xx kullanıcısı yani admin vardı admin silindi buraya 1nci sıraya yine admini koyduğumuzda bu kullanıcıyı forumda eski mesajlarına atamış olur muyuz, atayabilir miyiz....
yada bunu sağlayan bir mod varmıdır.. teşekkürler

phpbb 2.19
En son cupra tarafından 05.04.2006, 23:35 tarihinde düzenlendi, toplamda 7 kere düzenlendi.
Yesilkubbe
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj gönderen Yesilkubbe »

cupra ben tamolarak anlamadım ama ikinci paragrafta anladığım kadarı ile senin dediğine benzer birşey yapmıştım üye sıralamaları düzgün değildi bende phpmyadminden sıraya soktum kendimce
sonra foruma baktığımda onun mesajı ötekine geçmiş alaksız insanlar başlık açmış cevap verenler önceki cevap verenler değil allak bullak olmustu kısaca üye numaralarını phpmyadminden değiştirmeni şahsen tavsiye etmiyorum.. belki başka ayarları olabilir komple mesajları ile birlikte taşınabilir o derece bilgim yok.
Varlığımızın özü ve Yaradılışımın en anlamlı nüktesi Hz.MUHAMMED'dir (aleyhisselam)
Kullanıcı avatarı
cupra
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj gönderen cupra »

üstadım yukarda sorumu biraz daha netleştirmeye çalıştım..
Kullanıcı avatarı
cupra
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj gönderen cupra »

user id siralamasi üyelerin kayıtları eklendikçe 1 artarak numara alıyor.. 1 no lu admin hesabı silindi.. ben örneğin forumda 50 kişi var 51 nci olarak kaydımı tekrar yaptım, kullanıcıya admin hakkını verdim. bu kullanıcıya ait user id 51yani foruma kaydolan son kullanıcı oldu, bu admin kullanıcısına ait user id'yi 1 yaptığımda herhangibir değişiklik olmadı.. eski mesajlara eklenmedi profil, mesajlar misafir olarak gözükmeye devam ediyor..
saygılar.. buna benzer durumlarla karşılaşabileceği için bu topick i cevaplayalım diğer insanlara bir faydamız olur inşallah.. benim başım ağrıdı başkasınınki ağrımasın..
Kilitli

“2.0.x Destek Forumu” sayfasına dön

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 3 misafir