localhost phpbb2

phpBB 2.0.x kurulum ve çalıştırılmasında meydana gelen sorun ve problemler için buradan yardım alabilirsiniz.
Kilitli
TilkiKurt
Kayıtlı Kullanıcı

localhost phpbb2

Mesaj gönderen TilkiKurt »

phpbb2 portalını localhosta kurmaya çalıştığımda boş sayfa geliyor. windows xp sistemine apache2triad kuruyorum. htdocs içine phpbb2 dosyalarını atıyorum ve ie ye localhost yazdığımda install klasörüne yönleniyor fakat boş sayfa geliyor. phpbb2 localhosta nasıl kurulabilir.
Kullanıcı avatarı
ESQARE
Web Sitesi Yöneticisi
Web Sitesi Yöneticisi
İletişim:

Mesaj gönderen ESQARE »

Bununla ilgili yeni bir makale ekledim siteye.Bakabilirsin.

http://www.phpbbturkey.com/viewtopic.php?t=78
TilkiKurt
Kayıtlı Kullanıcı

Evet zaten bunları biliyorum. Fakat phpbb2 de http://localhost/phpBB2/install/install.php yazınca boş sayfa geliyor. Ayarları göremiyorum. Boş sayfa sorunu normal çalışan phpbb2 forumdada söz konusu oluyor. Localhosta yazma yetkisi verilemediğinden kaynaklı birşey olabilir. Windows local de apache serverda chmod ayarları yapabilen bir program var mı veya başka bir yol.
Kullanıcı avatarı
ESQARE
Web Sitesi Yöneticisi
Web Sitesi Yöneticisi
İletişim:

Mesaj gönderen ESQARE »

hayır localhost windowsta chmod ayarı yapmana gerek yoktur.Boş sayfa çıkması sanıyorum ki php triada yanlış ayar yapılmasından kaynaklanıyor.Apache çalışmıyor olabilir.Diğer sayfalarda da aynı sorun olacaktır büyük ihtimalle.
Kullanıcı avatarı
ESQARE
Web Sitesi Yöneticisi
Web Sitesi Yöneticisi
İletişim:

Mesaj gönderen ESQARE »

Birde /apache2triad/php/logs/php_error.log dosyasının içerisindeki hata loglarına bakarsan çözebilirsin durumu belki.
TilkiKurt
Kayıtlı Kullanıcı

phptriad ilede apache2triad ile de denedim. hatta şu anda cafedeyim yüklemediğim makine kalmadı. hep aynı şekilde beyaz sayfa geliyor. php çalışıyor phpinfo.php çekiyorum.
normalde phpbb de çalışıyor fakat phpbb2 çalışmıyor. yani o kadar makineye kurdum çalışmadı. hosta çalışıyor fakat kendi makinelerimde çalışmıyor. sizde hiç böyle bir sorun hiç olmadı mı....
TilkiKurt
Kayıtlı Kullanıcı

sorunun nedenini buldum.

Plus 1.52 do not work with php5.x

Plus 1.53 beta works with php 5.x
Kilitli

“2.0.x Destek Forumu” sayfasına dön

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir