BENİM KONTROL panelim böyle ne yapabilirim

phpBB 2.0.x kurulum ve çalıştırılmasında meydana gelen sorun ve problemler için buradan yardım alabilirsiniz.
Kilitli
Kullanıcı avatarı
HERRO
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

BENİM KONTROL panelim böyle ne yapabilirim

Mesaj gönderen HERRO »

[ resmi görüntülemek için tıklayın ]
merhaba arkadaşlar ya ben hiç birşey yapamıyorum lütfen bir acıklama yapın .
1.mesela avatarları yükleyemiyorum 6kb diyo baskabirsey demiyor:)
2.kot eklemleri vermişsiniz hepinizin emegine saglık. ama ben ekleyemiyorum.
3.kullanıcı rübbelerinin altına girdigim bütün resim kotları calışmıyor.
4.daha birsürü şey ya arkadaşlar özellikle kot eklemlerini nasıl nerden yapıyoruz.
not:siteyi ücretsiz aldım. :oops:
HERRO
Kullanıcı avatarı
pikachu
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj gönderen pikachu »

arkadaşım ne yazıkki ücretsiz sitelerle yapacakların sınırlı, büyük ihtimalle tüm sorunlarında ondan kaynaklanıyor, avatar büyüklüğünü belki yönetim==))) ayarlar bölümünden varsa deiştirebilirsin.
Kullanıcı avatarı
HERRO
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj gönderen HERRO »

YA ARKADAŞLAR PEKİ BİRŞEY DAHA SORSAM YENİ BASLIK ACMAK İSTEMEDİM.
acaba kullanacıların görmesini istemedigim ama misafirlerin görmesini istedigim konuları işaretleme imkanım varmı.?
HERRO
Kullanıcı avatarı
XyronZ
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj gönderen XyronZ »

> Forum Yönetimi
> İzinler
> Sadece kullanıcıların görmesini istediğin forumu seç
> "Forumu İncele"ye bas
> "Gelişmiş Mod" yap
> "OKUMA"yı KAYITLI yap.
[ resmi görüntülemek için tıklayın ]
# "Heroes of Might & Magic" TR Forumu
zirve
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj gönderen zirve »

ve bence avatarın iyi değil değiştirsen iyi olacak
Kullanıcı avatarı
HERRO
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj gönderen HERRO »

teşekkürler arkadaşlar cok süpersiniz ama sormadan gecemiycem bir soru daha arkadaşlar kullanıcılar foruma giriş yaptıktan sonra her sayfa deyiştirisinde tekrar şifre soruyor acep bunun sebebi ne olabilir.
HERRO
Kullanıcı avatarı
HERRO
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj gönderen HERRO »

ya arkadaşlar öyle bir durum olduki giriş yapilıyor foruma
sonra bir konu tıkladıgınızda tekrar kullanıcı adı ve şifre soruyor girip giriş yaptıgınızda ise kullanıcı adınız yada şifreniz yanlış diyor nerde yanlış yaptım.
HERRO
mehmett
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj gönderen mehmett »

arkadaşlarında dediği gibi bunun sebebi siteyi ücretsiz hostla kullanmandan. bu tür ücretsiz host hizmeti veren sitelerde pek çok şeyi değiştiremezssin.özellikle o mod olayları kod eklemeler mümkün değil benim bildiğim kadarıyla...diğer sorunda ise forum yöentimi ayarlarında bir yanlışlık yapmış olabilirsin oraları bi kontrol et
hakanaksoy
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

ÜCRETSİZ FORUM

Mesaj gönderen hakanaksoy »

SEVGİLİ ARKADAŞLARIM BELİRTTİĞİNİZ GİBİ ÜCRETSİZ SİTE KULLANIMINDA BİR ÇOK KISITLAMALAR VAR. FAKAT BELİRTTİĞİNİZ KADARDA DEĞİL BİR ÇOK ÖZELLİĞİNİ TECRÜBE EDİNDİKÇE ANLAYAN ARKADAŞLARIMIZ BUDAMI VARMIŞ DEMEKTEN KENDİLERİNİ ALAMIYORLAR.ÜCRETSİZ SİTELERDE BENİM KANIMCA AMAÇ AMOTÖR ÇALIŞARAK ACEMİLİĞİNİ BURADA ATMASI VE DAHA İLERLEYİNCEDE ÜZCRETLİ SİTEYE GEÇMESİDİR.ZATEN ÜCRETSİZ SİTELERDE REKLAM AMAÇLI VERİLİYOR.SEVGİLERİMLE.
hakanaksoy
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

ÜCRETSİZ FORUM

Mesaj gönderen hakanaksoy »

SEVGİLİ ARKADAŞLARIM BELİRTTİĞİNİZ GİBİ ÜCRETSİZ SİTE KULLANIMINDA BİR ÇOK KISITLAMALAR VAR. FAKAT BELİRTTİĞİNİZ KADARDA DEĞİL BİR ÇOK ÖZELLİĞİNİ TECRÜBE EDİNDİKÇE ANLAYAN ARKADAŞLARIMIZ BUDAMI VARMIŞ DEMEKTEN KENDİLERİNİ ALAMIYORLAR.ÜCRETSİZ SİTELERDE BENİM KANIMCA AMAÇ AMOTÖR ÇALIŞARAK ACEMİLİĞİNİ BURADA ATMASI VE DAHA İLERLEYİNCEDE ÜZCRETLİ SİTEYE GEÇMESİDİR.ZATEN ÜCRETSİZ SİTELERDE REKLAM AMAÇLI VERİLİYOR.SEVGİLERİMLE.
Kullanıcı avatarı
HERRO
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj gönderen HERRO »

COK TEŞEKKÜRLER ARKADAŞLAR HEPİNİZE.
ama ben ne yaptıysam deyiştiremedim ne yazıkti giriş yapılıyor giriş yaptıktan sonra bir konu görüntülemek için sayfaya girmeye calıştıgınızda tekrar soruyor yine giriyorsun kabul etmiyor sorun ne olabilir acaba cogu konuları kayıtlara ait yaptım acaba o yüzdenmi yapiyor .
HERRO
cimbomlu
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj gönderen cimbomlu »

Herkese merhaba konuyu açan arkadaşıma cevap veriyorum,bazı bedava yerlerde mod kurulumu yok ancak benim kullandığım
http://www.ueuo.com
http://www.orgfree.com

gibi yerlerde hem forumu siz kuruyorsunuz,mod ekleyebiliyorsunuz ve en güzeli FTP desteğide var.Bende paralı host var ama oraya mod kurmadan önce bunlardan birinde forumda deniyorum ve forumuma yüklüyorum.

Yardımcı olduysam ne mutlu bana,saygılar
Kilitli

“2.0.x Destek Forumu” sayfasına dön

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Bing [Bot] ve 1 misafir