Yardım! aktivasyon maillerini kaldıran mod
Yardım! aktivasyon maillerini kaldıran mod
merhaba arkadaşlar. biliyorsunuz FTP desteği olum email gönderimini desteklemeyen ücretsiz sitele için Aktivasyon mailleri kaldırma Modu varmış. ben aradım ama birtane (oda fena halde siteyi bozuyo) dışında bulamadım. Sizin bildiğiniz bu aktivasyon maillerini kaldıran mod varsa lütfen yardım edin. Şimdiden teşekkürler
o kadar olsaydı herhalde bunun için yardım istemezdim. smtp yi kapalı tutsanda üye kayıt yaparken problem oluyor. aynı şekilde admin panelde aktivasyon onayı bölümünü hayır yapmak ta fayda etmiyor. Yeni kayıt yapılırken sending mesage failed ::PHP:: gibi bir şey çıkmaya devam ediyor. ama belirttiğim gibi bununiçin yapılmış bir mod var bütün aktivasyon mesajlarını iptal ediyor.. ben onu arıyorum. adını da hatırlamıyorum...
-
- Kayıtlı Kullanıcı
- İletişim:
nihayet buldum. arkadaşlar bu forumda zaten gönderemeyeceğiniz mail işlemlerini tamaen kapatıyor. üye kayıt işleminde Failed Sending.. olayı olmuyor ve üyeleriniz aktivasyon mailine gerek kalmadan direkt üyeliği gerçekleşiyor. kndi sitemde uyguladım ve çok iyi çalışıyor.... linki browsrınıza yapıştırıp enterlayın
http://www.phpbbhacks.com/load.php?id=1186

http://www.phpbbhacks.com/load.php?id=1186
arkadaşım bak yukardaki linki kopyala adrs çubuğuna yapıştır. dosyayı yükle. daha sonra çıkan dosyayı mod yükleme kurallarına göre ilgili dosyalara ekle.... mod eklemeyi biliyorsan sorun yok. bilmiyorsan bu konuda ayrıca forumda başlık var. orayı okuyabilirsin. mesela install.txt dosyasını açıyorsun orda find=bul belirtilen yazıyı bulacaksın daha sonra after add yazıysı varsa sonrasına before add varsa öncesine belirtilen kısmı ekliyorsun. daha iyi anlayabilmen için dediğim gibi mod ekleme başlığını oku...osman yazdı:bu yazıları nereye yapıştırıcaz nereye kopyalayacağız kardeş biraz açarmısın konuyu

Kimler çevrimiçi
Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir