Herkese mrb arkdaşlar benim çook önemli bi sorunum var.Benim PhpBB Plus 1.52 Sitem var ve ben ona Level mod,Cash Mod ve Rep Mod'u yüklemeyi denedim ancak yapamadın bi yardın etseniz çok iyi olcak şimdiden saollun.
Not:Modardan Level ve Cah modlarının text yazılarında kod kopalıyp yapıştırma bölümünde subsilver diyor ancak benimki farklı olduğu için uymuyor.
Kısaca Plus'ın Temasına uygun Level Cash ve Rep Modları arıyorumda diyebilirim ama sorunsuz olması gerek.Şimdiden teşeşkürler.
Phpbb Plus Mod Yardım!!
Hımm
Bak şimdi tema sorun çıkartamaz şunları dene :
1- Senden index_body.tpl ye girmeni istiyorsa ve aradığın kod orada yok ise orjinal temandaki yani fisubsilver içindeki index_box_body.tpl dosyasına giriş yapıp kodu orada ara.
2- index.php dosyasına girdiğinde kodu bulamıyorsan includes/functions_categories_hierarchy.php dosyasının içne gir ve orada arat.
3- viewforum.php içinde kodu bulamıyor isen includes/functions_topics_list.php içinde aramanı yap.
Ayrıca indirdiğin modları kontrol et categories_hierarchy uyumlu ise % 90 PLUS a da uyar - kurulabilir.
Tüm bunları göz önünde bulundur ayrıca PHPBB tarafından onaylanan REP mod şu an hala olmadığından herhangi bir rep mod kurmanı tavsiye etmem. Ama repupation isimli rep mod PLUS a uymaktadır ancak bu modun puanlama sistemi sorunludur.
1- Senden index_body.tpl ye girmeni istiyorsa ve aradığın kod orada yok ise orjinal temandaki yani fisubsilver içindeki index_box_body.tpl dosyasına giriş yapıp kodu orada ara.
2- index.php dosyasına girdiğinde kodu bulamıyorsan includes/functions_categories_hierarchy.php dosyasının içne gir ve orada arat.
3- viewforum.php içinde kodu bulamıyor isen includes/functions_topics_list.php içinde aramanı yap.
Ayrıca indirdiğin modları kontrol et categories_hierarchy uyumlu ise % 90 PLUS a da uyar - kurulabilir.
Tüm bunları göz önünde bulundur ayrıca PHPBB tarafından onaylanan REP mod şu an hala olmadığından herhangi bir rep mod kurmanı tavsiye etmem. Ama repupation isimli rep mod PLUS a uymaktadır ancak bu modun puanlama sistemi sorunludur.
Özellerden kullanıcılara reklam yaptığım için sayın yöneticim beni uzaklaştırdı.
Kimler çevrimiçi
Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir