Explorer sorunu

phpBB destek veya chat forumu değildir
phpBB ile ilgili sorulan tüm soru başlıkları kilitlenecek veya silinecektir.
Bu forumda phpBB sorunları dışındaki genel Webmaster sorunlarını ve problemlerini tartışabilirsiniz.
Forum kuralları
- Yeni bir başlık açarken lütfen konu başlığına "Acil yardım", "Acele yardım" tarzlarında içerisinde "yardım" kelimesi geçen cümleler yazmayınız. Bu tip başlıklara kesinlikle cevap verilmeyecektir. Lütfen konu başlığına içeriği en iyi özetleyen anlaşılabilir bir cümle yazınız.

- Ayrıca yeni başlıklarınızı kesinlikle ilgili forumlara açınız. Örneğin, phpBB3 kurulum ve çalıştırması hakkında bir sorununuz varsa "3.0.x Destek Forumu" forumuna başlık açınız; phpBB3 temasından kaynaklı bir sorunuz varsa "3.0.x Stil/Tema Geliştirme & Tartışma & Yardım" forumuna başlık açınız; phpBB3 mod/eklentileriyle ilgili sorununuz varsa "3.0.x MOD Destek" forumuna başlık açınız. Bu kurala uymayan kullanıcıların başlıkları silinebilir ve kullanıcı uyarı alabilir ya da süresiz uzaklaştırılabilir.

- Site kurallarımızı okumadan kesinlikle forumlarımıza herhangi bir katılım yapmayınız.
garfield
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj gönderen garfield »

kontrol ediyorum hersey normal gorunuyor ayarlarını degistirmemistim guvenlik duvarı acık hep acıktı zaten peki bu sorun bendemi yani siteden kaynaklanıyo olamazmı erisimim engellenebilirmi otomatik olarak admin engellememis onunla konustum dun aksam sorun olduktan sonra format ta attım zaten atmam gerekiyordu aklıma gelen bunlar
Kullanıcı avatarı
pikachu
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj gönderen pikachu »

şimdi normal şartlarda zaten seni yasaklasalar bile o sayfayı açabilirsin sadece giriş yapamazsın, yani senin ayarlarla alakalı bişey olmalı. ama tabi uzaktan yardım olmuyor,böyle şeylerde...
garfield
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

:( napıcam ben peki...
ayarlarımın ne olması gerekiyorki yani niye bir bunu acmıyor off yaa
tomerec
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj gönderen tomerec »

şu anda ben de aynı durumdayım kendi sitem dahil kayyo altındaki hiç bir siteye bağlanamıyorum ama arkaşlarda hiç bir sorun olmuyor bu konu ile ilgili kayyo ya mail de attım ve siteden yada kayyodan kaynaklanan bir sorun olmadığını onların da benim siteme girebildiklerini söylediler kalldıki hiç bir güvenlik uygulaması kullanmıyorum geçe olarak şöle bir çözüm var ama tam olrak işe yaramıyor sadece siteni açabiliyorsun http://www.proxifyme.com/ buraya gidip sitenin url sini girersen siten açılır ama kesin bir çözüm değil.
garfield
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

verdigin adres e kayıtmı olmak gerekiyor
garfield
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

cunku ben acıyorum dedigin gibi ama login olamıyorum
tomerec
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj gönderen tomerec »

yok kayıt olunmuyor bu zaten nette gizli sörf yapmanı sağlayan sitelerden biri bunun için siteni açabilirsin ama login olamassın bunun nedeni ise login olunca senin bilgisayarını siten tarafından cokie gönderilir bu engellendiği için sitene giremezsin yukarıda da dediğim gibi tam bir çözüm değil
garfield
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

e nolcak peki boyle napılması gerekiyor acaba
tomerec
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj gönderen tomerec »

sorunun tam olarak nerden kaynaklandığını şu anda ne yazik bende bilmiyorum hatta acaba dedim ttnet tarafından engellendimi diye bunun için dsn ayarlarınıda değiştirdim ama hala aynı durm devam ediyor normal dialup ve kobla net kullanan kişiler siteye giriş yapabilirken ben giriş yapamıyorum bu konu hakkında başka fikir ve çözümleri olan kişler vardır
garfield
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

evet onerileri olannların yardımı bekliyoruz arkadaslar bu arada pikacu yardımların icin cok sagol insallah cozulur
garfield
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

benim suan cozuldu sanırım suan girebilidim
garfield
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

ara ara gidip geliyor sanırım cozulecek sende dene bir istersen
fatihbaz

Mesaj gönderen fatihbaz »

kayyodan degilse telekomdandır sorun :D ben kendi siteme yada başka sitelere giremiyorum arasıra ama msn deki arkadaşlar giriyor.onlar giremiyorsa ben girebiliyorum :D sorun genelde siteden degil telekomdan oluyor bende...
garfield
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

fatihbaz yazdı:kayyodan degilse telekomdandır sorun :D ben kendi siteme yada başka sitelere giremiyorum arasıra ama msn deki arkadaşlar giriyor.onlar giremiyorsa ben girebiliyorum :D sorun genelde siteden degil telekomdan oluyor bende...
hımm oylemi o zaman boylebir sorun olunca birsey yapmak gerekmiyor sadece beklicez dimi meesela simdi duzeldi benim sonunda:)

“Genel Tartışmalar” sayfasına dön

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 2 misafir