phpBB 2.0.x kurulum ve çalıştırılmasında meydana gelen sorun ve problemler için buradan yardım alabilirsiniz.
Kilitli
Kullanıcı avatarı
mert1i
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj gönderen mert1i »

Profilden avatar galerisini açtığımda boş görünüyor.
Ftp den girip /images, /images/avatars ve /images/avatars/gallery klasörlerinin CHMOD ayarlarını 777 yaptım ve /avatar/gallery klösörüne bi çok avatar ekledim ama yinede profilde avatarlar görünmüyor. Forumda dolaştım ama bi çözüm bulamadım.
Avatarları ftp den attıktan sonra admin panelinden tek tek yüklememmi gerekiyor. Öyleyse admin panelinde yüklemek için bi yer varmı onuda bulamadım.
Yada admin panelinde genel yönetimden ayarlarda Avatar Galeri Klasörü pahtınımı ayarlamalıyım? Ama smili klasöründeki paht tan yola çıkarak doğru gibi geliyor. Smiley eklemek konusunda bi sorun yaşamıyoruz. Ayrıca alakası varmı bilmiyorum ama üyelerin kendi bilgisayarından gönderdikleri avatarlar avatar klasöründe depolanabiliyor ve bi sorun çıkmıyor. Ben bi avatar klasörü oluşturmak istiyorum.
Yardım ederseniz size minnettar kalacağım. Teşekkür ederim.
Kullanıcı avatarı
ESQARE
Web Sitesi Yöneticisi
Web Sitesi Yöneticisi
İletişim:

Mesaj gönderen ESQARE »

Direk *.gif v.b. resimleri /images/avatars/gallery klasörü altına atarsanız çalışmaz. Resimler için kategoriye göre bir klasör oluşturarak içine göndermelisiniz. Örneğin star wars avatarları için, avatar yolu şu şekilde olmalıdır:

/images/avatars/gallery/star_wars/

Şimdi star_wars/ klasörünün altına *.gif v.b. avatar resimlerini göndermelisiniz.

Ayrıca /gallery klasörü altına yeni klasörler oluşturup bunlara isim vererek kategori belirleyebilirsiniz.
Resim
phpBB Eklenti Kurulumu | Kurallar | phpBB3 İzinleri | Otel Rehberi

Kurallarımız gereği lütfen özel mesaj ile yardım istemeyiniz, cevap vermiyoruz.
Kullanıcı avatarı
mert1i
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj gönderen mert1i »

gerçekten çok teşekkür ederim bir aydır forum arama motorunda 10 larca kez arama yaptım ama çözüme ulaşamadım. Bu ufak detaya hiç biyerde rastlayamadım :) tuttuğun rep olsun.
BLooD
Uzaklaştırıldı
İletişim:

Mesaj gönderen BLooD »

ESQARE yazdı:Direk *.gif v.b. resimleri /images/avatars/gallery klasörü altına atarsanız çalışmaz. Resimler için kategoriye göre bir klasör oluşturarak içine göndermelisiniz. Örneğin star wars avatarları için, avatar yolu şu şekilde olmalıdır:

/images/avatars/gallery/star_wars/

Şimdi star_wars/ klasörünün altına *.gif v.b. avatar resimlerini göndermelisiniz.

Ayrıca /gallery klasörü altına yeni klasörler oluşturup bunlara isim vererek kategori belirleyebilirsiniz.
nasıl yani? bende tek tek dosyalar var zaten öylece atıyorum ama yine olmuyor? Nerde hata yaptım sizce? :roll:
Kullanıcı avatarı
RefreSh
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj gönderen RefreSh »

gallery klasörünün içine bir klasör daha acın ve onun icine atın avatarlarınızı.
BLooD
Uzaklaştırıldı
İletişim:

Mesaj gönderen BLooD »

RefreSh yazdı:gallery klasörünün içine bir klasör daha acın ve onun icine atın avatarlarınızı.
tşk sorun çözdüm :wink:
Kilitli

“2.0.x Destek Forumu” sayfasına dön

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir