Profilden avatar galerisini açtığımda boş görünüyor.
Ftp den girip /images, /images/avatars ve /images/avatars/gallery klasörlerinin CHMOD ayarlarını 777 yaptım ve /avatar/gallery klösörüne bi çok avatar ekledim ama yinede profilde avatarlar görünmüyor. Forumda dolaştım ama bi çözüm bulamadım.
Avatarları ftp den attıktan sonra admin panelinden tek tek yüklememmi gerekiyor. Öyleyse admin panelinde yüklemek için bi yer varmı onuda bulamadım.
Yada admin panelinde genel yönetimden ayarlarda Avatar Galeri Klasörü pahtınımı ayarlamalıyım? Ama smili klasöründeki paht tan yola çıkarak doğru gibi geliyor. Smiley eklemek konusunda bi sorun yaşamıyoruz. Ayrıca alakası varmı bilmiyorum ama üyelerin kendi bilgisayarından gönderdikleri avatarlar avatar klasöründe depolanabiliyor ve bi sorun çıkmıyor. Ben bi avatar klasörü oluşturmak istiyorum.
Yardım ederseniz size minnettar kalacağım. Teşekkür ederim.
Direk *.gif v.b. resimleri /images/avatars/gallery klasörü altına atarsanız çalışmaz. Resimler için kategoriye göre bir klasör oluşturarak içine göndermelisiniz. Örneğin star wars avatarları için, avatar yolu şu şekilde olmalıdır:
/images/avatars/gallery/star_wars/
Şimdi star_wars/ klasörünün altına *.gif v.b. avatar resimlerini göndermelisiniz.
Ayrıca /gallery klasörü altına yeni klasörler oluşturup bunlara isim vererek kategori belirleyebilirsiniz.
Şimdi star_wars/ klasörünün altına *.gif v.b. avatar resimlerini göndermelisiniz.
Ayrıca /gallery klasörü altına yeni klasörler oluşturup bunlara isim vererek kategori belirleyebilirsiniz.

phpBB Eklenti Kurulumu | Kurallar | phpBB3 İzinleri | Otel Rehberi
Kurallarımız gereği lütfen özel mesaj ile yardım istemeyiniz, cevap vermiyoruz.
nasıl yani? bende tek tek dosyalar var zaten öylece atıyorum ama yine olmuyor? Nerde hata yaptım sizce?ESQARE yazdı:Direk *.gif v.b. resimleri /images/avatars/gallery klasörü altına atarsanız çalışmaz. Resimler için kategoriye göre bir klasör oluşturarak içine göndermelisiniz. Örneğin star wars avatarları için, avatar yolu şu şekilde olmalıdır:

Kimler çevrimiçi
Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir