[MOD] Simple Image Upload / Mesajlara Resim Ekleme
Sayfa bulunamıyor
Aradığınız sayfa kaldırılmış, adı değiştirilmiş veya geçici bir süre için kullanılamıyor olabilir.
--------------------------------------------------------------------------------
Lütfen bunları deneyin:
Sayfanın adresini Adres çubuğuna yazdıysanız, doğru yazdığınızdan emin olun.
http://www.arssal.kayyo.com giriş sayfasını açın ve istediğiniz bilgilere erişmenizi sağlayacak bağlantıları arayın.
Başka bir bağlantıyı denemek için Geri düğmesini tıklatın.
Internet'te bilgi aramak için Ara'yı tıklatın.
HTTP 404 - Dosya bulunamadı
Internet Explorer
boyle bir hata veriyor acil yardım edecek yokmu
Aradığınız sayfa kaldırılmış, adı değiştirilmiş veya geçici bir süre için kullanılamıyor olabilir.
--------------------------------------------------------------------------------
Lütfen bunları deneyin:
Sayfanın adresini Adres çubuğuna yazdıysanız, doğru yazdığınızdan emin olun.
http://www.arssal.kayyo.com giriş sayfasını açın ve istediğiniz bilgilere erişmenizi sağlayacak bağlantıları arayın.
Başka bir bağlantıyı denemek için Geri düğmesini tıklatın.
Internet'te bilgi aramak için Ara'yı tıklatın.
HTTP 404 - Dosya bulunamadı
Internet Explorer
boyle bir hata veriyor acil yardım edecek yokmu
-
- Kayıtlı Kullanıcı
- İletişim:
bu modu kurduktan sonra advanced bbcode modu kurdum... ilk önce "mesaja resim ekle" yazısı kalktı o sorunu çözdüm... şimdi "mesaja resim ekle" yazısına tıkladığımda resim ekleme penceresi açılıyor...gözat tan resmi de seçiyorum...ama yükle deyince yükleme işleminin ortasında duruyor ve my-place.us reklam sayfası açılıyor... bu sorun hosttan mı kaynaklanıyor, advanced bbcode ile mi çakışıyor, ya da ben bi yerlerde hata mı yaptım... simple image upload ı kurduğumda herhengi bi sorun yoktu... bu konu hakkında yardımcı olabilirmisiniz lütfen...
olumsuz
ya kardeş walla yaptım ama olmadı expolerde dosya yükleme sayfası açılmıo firefoxdan girdim açılıo ama resim falan yüklenmio sitenin veri tabanı kullanıcı ismini falan yazıo orda bi texaes die bi şey vardı codeleri onun önüne yapştır yaptım olmadı
İmzalarda abartı derecede font boyutu ile renkli yazı kullanmak yasaktır! (yönetim)
-
- Kayıtlı Kullanıcı
- İletişim:
BEN BU MODU KULLANIYORUM AMA
RESİZE MODLA ÇAKIŞMALARI OLUYOR,
RESİZE MOD YÜKLEDİKTEN SONRA RESME TIKLANICA SADECE KÜÇÜK RESİM ÇIKIYOR!! RESMİN ORJİNAL BOYUTUNDA GÖREMİYORSUNUZ,
BU MODLA BERABER RESİZE MODU NASIL BERABER KULLANABİLİRİM
RESİZE MOD YÜKLEDİKTEN SONRA RESME TIKLANICA SADECE KÜÇÜK RESİM ÇIKIYOR!! RESMİN ORJİNAL BOYUTUNDA GÖREMİYORSUNUZ,
BU MODLA BERABER RESİZE MODU NASIL BERABER KULLANABİLİRİM
Kimler çevrimiçi
Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 2 misafir