ACİL YARDIM !
-
- Kayıtlı Kullanıcı
ACİL YARDIM !
Arkadaşlar lütfen yardım edin bende php forumu açtım kendime sonra forumun bi bölümüne html kodu ekledim bi siteden buldum ama nerden bulduğumu bilmiyorum daha sonra forumun o bölümünü silemiyorum bide başka bişey ekleyince gözükmüyo bana yardımcı olursanız sevinirim foruma format atabiliyorsak nasıl olduğunu söyleyin yeter
adres verirseniz bakalım sitenizin görünümüne eğer yönetimce adres verme yasağı yoksa.. söylediklerinizden binbir türlü yorum yapılabilir.. bide başlık açarken sorununuzu özetler şekilde açarsanız daha kolay cevap bulursunuz.. bir çok insan başlığa bakıp hemen cevabı yazabilir..
En son cupra tarafından 05.04.2006, 23:33 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
| Site Kuralları| [ resmi görüntülemek için tıklayın ]
[ resmi görüntülemek için tıklayın ]
Türkiyenin #1 phpBB kaynağı phpbbturkey.com
[ resmi görüntülemek için tıklayın ]
Türkiyenin #1 phpBB kaynağı phpbbturkey.com
-
- Kayıtlı Kullanıcı
http://pchelp.phpbb3.net site bu ama ben forumlara html kod ekledim kayan yazı olsun diye şimdi ise hiç bişey ekliyemiyorum o yer siyah oldu bide
sanırım iframe eklediniz.. bu site hazır bir site.. bu konuda bir yorum yapmam zor ama hosting firmasından bir domain ve host alırsanız daha kaliteli bir forum yapabilirsiniz bu tarz yaptığınız eklemeler forum özelliğini görünümü bozmuş kanımca.. portal tarzı eklemelerle bunları eklemeniz daha güzel ve estetik olur kanımca... bedava verilen forumlarda çok fazla değişiklik yapamassınız..
Açtığınız başlıklarda "ACİLYardım" gibi mesajın içeriğiyle alakasız konu yazmayın.Yeni bir başlık açarken mesaj içeriğini tam olarak özetleyebilecek bir konu belirleyin.Ayrıca Caps Lock Kullanmayın.

phpBB Eklenti Kurulumu | Kurallar | phpBB3 İzinleri | Otel Rehberi
Kurallarımız gereği lütfen özel mesaj ile yardım istemeyiniz, cevap vermiyoruz.
Kimler çevrimiçi
Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir