RefreSh yazdı:Artık banner Logo Yapmıyorum... Tema Üzerine Çalışmalarım Olacak En Azından Herkese Bir Yararı Olsun... Şuana Kadar Gelen İstedi Yaptık.. Teşekkür Edenlere Eyvallah.. Ancak Adam Geliyor. İstiyor.. Sonra Bir Daha Ne Geliyor Nede Kullanıyor.. Oyun Oynamıyoruz Burada... Başka İlgilenecek Arkadaş Varsa Buyursun...
Saygılar...
ne kızıyon refresh sinirlenme biz buralardayız zaten phpbb için bu siteye üye olmuşuz banner için değil...
ayrıca bu güne kadar yaptığın bannerlar için teşekkür ederim ...
RefreSh yazdı:Artık banner Logo Yapmıyorum... Tema Üzerine Çalışmalarım Olacak En Azından Herkese Bir Yararı Olsun... Şuana Kadar Gelen İstedi Yaptık.. Teşekkür Edenlere Eyvallah.. Ancak Adam Geliyor. İstiyor.. Sonra Bir Daha Ne Geliyor Nede Kullanıyor.. Oyun Oynamıyoruz Burada... Başka İlgilenecek Arkadaş Varsa Buyursun...
Saygılar...
abi bidaha gelmiyor diyosunda ben kaçkere geliom bakıyom yapmamışsın 1 hafta oldu, hadi onun da işi çoktur yazıktır diom şimdi de söyleniyon ayıboluyo yani...
Saygılar...
canın saolsun kardeşim sen onlarca kişinin isteğini karşılıksız yerine getirdin. Sana edilen teşekkürler bile az gelir..
logolorı yapan arkadaşlarımıza teşekkürler..
bu başlığı kilitlemek istedim çoğu zaman çünkü burasının phpbb destek sitesi olmasından ötürü. Ama yardımlaşma olduğu için serbest bıraktık ve bugünlere kadar geldik.. şunuda unutmayınki eğer bir forum açıyorsanız bu logo işlerini kendi imkanlarınızla birşeyler yaratarak gerçekleştirmek önemlidir.. Burada verilen destek size phpbbturkey tarafından sağlanan bir kolaylık-aracılık olmuştur.
refresh, megaplatform, barcelona, MHA, DJ_akman'a teşekkür ediyorum..
sizlerde sağolun arkadaşlar bu yaptıgımız yardımlaşma adına yapılmış bir şeydi hiç bir karşılıgı yoktur zaten beklenmemelidirde neyse bende artık pek yardımda bulunamıyacam kusura bakmayın zaten bayadır yapmıyordum herkeze kolay gelsin
cupra:tavsiyem sadece .com uzantılı sitelere sahip kişilere yapılmasıdır..
iyide cupra ücretsiz forum sahipleri almaya durumları yoksa.. gerçi bu zevk işi.. durumu olan yada olmayan farketmez.. ancak şu varki ben bu forum olayına ilk burada başladım.. Çok forumu olan arkadas vardı. hepside kendileri kuruyorlar kendileri geliştiriyorlar.. SMF nuke. asp forumlar vs.. kime gittiysem ben bilmiyorum dedi. yapamıyorum.. sonra aradım google de burası cıktı ilk karşıma.. inceledim didik didik ettim bilgileri.. her zaman ki gibi tek başıma çözdüm çoğu şeyi. bilgisinden kullandığım arkadaslara sonsuz teşekkürler.. bu yüzden bu foruma üye olduğumdan beridir. kim ne yazarsa yazsın bilgim doğrultusunda yardımcı olmaya calısıyorum.. kurallara uymayı severim ancak su varki yapılan bişey kimseyi rahatsız etmiyorsa bence bunda kural uygulamaya gerek yok derim.. cupra bu başlığa mesaj gönderilmesine müsade etmekle iyi etmişsin teşekkürler.
Dediğim gibi artık buton ve tema değişikliklerine ağırlık vericem.. elimden geldiği kadar buraylada ilgilenirim. tasarım gerçekten o kadar kolay bir iş değil. Hayal etmek konusunda kolay. o yazı oraya falan filan diye aklınızda çok çabuk bir tasarım oluşturabilirsiniz.. ama iş programın karşısına geçince değişiyor... birde sıfırdan yapıyorum googledeki resimleri kopy ederek yada sağından solundan kırparak.
+ bunun yanında Hosting hizmeti veriyorum müşterilerimle ilgileniyorum.. web tasarımları. IRC sunucularım var shell satısı yapıyorum.. yani Sohbet kanalları.. buralarda rootluk yapıyorum.. vs vs.. o yüzden zaman gerekiyor. bu bir hafta da sürebilir. bir ayda. kesin birşey söyleyemem.. Siz bırakın buraya ben elimden geldiğince yapmaya çalışırım..
Ben de bu ve diğer başlıklarda yardım amaçlı çalışma yapan tüm arkadaşlara teşekkürü borç bilirim. Özellikle zamanında bilginin sıkıntısını çok çektiğim için, zorda olana yardım etmek gerektiği kaatindeyim. Keşke 6-7 yıl önce de internet bu kadar yaygın olsaydı; 1 ayda araştırarak, deneme yanılmayla zar zor öğrendiğimi 1 günde öğrenirdim
zrr yazdı:Kardeş şu baştaki makinayı tek olarak nereden bulabilirim , nette aradım bulamadım , buradanda sadece onu ayıramıyorum ...