evet 1 aydan sonra paralı olacak.zaten buraya msj yazan arkadaşlara da özelden msn adresimi yollayacağım,zaten gerekli koşulları da kendilerine önceden vermiş olacağım,yani kimseyi olumsuz etkileyecek bir durum olmayacak,sonuçta gene isterse msnde görüştükten sonra vazgeçebilir.Hatta kendilerine panel vereceğimiz için,yedeklerini rahatlıkla kendileri saklayabilecekler..yani 1 ay sonra ayrılmak isterlerse yedeklerini de götürebilecekler..Dn_35 yazdı:1 ay sonraki ayrıntılı konuşma hakkında bilgi verebilirmisin lütfen.
Şimdilik FREE 1 ay sonra paralı olacaksa onuda bilsin arkadaşlar veya o konuşma içeriği ?
tamam ilk sıraya aldım seni,pc düzelince konuyu hallederiz..er-13 yazdı:Ben talibim beni sıranın başına koyabilirsin sonuçta parayla değilşuan pc nin güç kaynağı uçtu yenisini alana kadar nette yokum o zamana kadar haber veririm sana özelden yazışabiliriz arada giriyorum saygılar...
yanlış anlayacak bişi yok dostum,zaten domaini whois yapan herkes rahatlıkla bu bilgilere ulaşabilir,yani kimseden gizlimiz yok,daha önceki site tasarımımızda bilgilerimiz vardı fakat tasarımı yenilediğimiz için bazı şeyleri anca oturtuyoruz,o yüzden konuştuğumuz kişilere her türlü bilgiyi de veriyoruz.fatihbaz yazdı:yanlış anlamayın ama bişey söylemek istiyorum.fiyatlarınız piyasının üzerinde .ilk olarak dikkatimi çeken bu oldu.ayrıca sitenizde hiçbi iletişim bilgisine rastlayamadım.vergi no,tel.,adres vb...hiçbi bilgi göremedim.
merak edenler varsa ;
SUAT GUNALTAY
1665 sok no:1/1 kolej apt d.4
IZMIR,35601
Tel. +90.2323659267
server özellikleri :
Apache/2.0.54 (Debian GNU/Linux) FrontPage/5.0.2.2635 PHP/4.3.10-16 mod_ssl/2.0.54 OpenSSL/0.9.7e mod_perl/1.999.21 Perl/v5.8.4
berlin
sağolasın teşekkür ederim,sonuçta bu aralar biraz yoğunuz,tasarım için fazla zaman ayıramıyoruz ve bazı şeyleri unutmuş olabiliriz,o yüzden hatırlatman için sağol..fatihbaz yazdı:belirtmek istedigim bu işte en önemli olan şeyin güven oldugudur.sitede hiçbi bilgi olmadıgında gelenler bakar bakar gider,ben sadece hatırlatmak için söyledim
hayırlı satışlar.
Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 2 misafir