arkadaşlar foruma kullanıcı sınıfları(user class) eklentisini kurmuştum bu iyi olmadığı için bunu sildim ama şimdi aşağıdaki gibi kalıntıları kalıyor bunu tamamen nasıl silebilirim ?
[ resmi görüntülemek için tıklayın ]
birde foruma bir giren hiç çıkmıyormuş gibi oluyor çerez oturum süresi 5000 saniye ama foruma bir giren bir kere çıkmıyormuş gibi görünüyor ve mesaj atmak gerektiği zaman bu kadar kısa süre içinde tekrar başka bir atamazsınız yazan bir hata veriyor..
arkadaşlar bu iki hatayı nasıl giderebilirim ? yardım edenlere çok teşekkür ederim..
kullanıcı sınıfları ve mesaj gönderme hatası
kullanıcı sınıfları ve mesaj gönderme hatası
En son genç14 tarafından 14.11.2006, 18:10 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
- megaplatform
- Kayıtlı Kullanıcı
- İletişim:
başlık yanlış
forum kurallarını okuyunuz
1- Yeni bir başlık açarken "Lütfen Yardım", " Acele Yardım" gibisinden konunun içeriğiyle alakasız başlıklar açmak yasaktır.Lütfen mesaj içeriğini anlamlı bir şekilde özetleyebilecek kısa bir cümle kullanarak başlığa konu belirtiniz.
arkadaşlar foruma kullanıcı sınıfları(user class) eklentisini kurmuştum bu iyi olmadığı için bunu sildim ama şimdi aşağıdaki gibi kalıntıları kalıyor bunu tamamen nasıl silebilirim ?
sanırım index.tpl den modu tam olarak kaldırmadın
forum kurallarını okuyunuz
1- Yeni bir başlık açarken "Lütfen Yardım", " Acele Yardım" gibisinden konunun içeriğiyle alakasız başlıklar açmak yasaktır.Lütfen mesaj içeriğini anlamlı bir şekilde özetleyebilecek kısa bir cümle kullanarak başlığa konu belirtiniz.
sanırım index.tpl den modu tam olarak kaldırmadın
Kimler çevrimiçi
Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 2 misafir