mOderatör nasıl gizleniyor
- caglar_1903
- Kayıtlı Kullanıcı
- İletişim:
mOderatör nasıl gizleniyor
arkadaşlar uzun süredir bunu arıyorum sitede moderatörleri gizlemek istiyorum bunun için bana yardımcı olacak biri varmı lütfen çok acil teşekkür ederim.
- caglar_1903
- Kayıtlı Kullanıcı
- İletişim:
AlleRGy
index sayfasında forumların altında görünmemesini sağladım.
ancak online olanlar bölümünde ve mod olduğu topiğe tıklandığında sayfanın başında cıkıyor...
bu iki bölümüde halledebilirsem olur sanırım.
üye profillerinde moderatör falan yazmıyor herhalde.
arkadaşlar sorunu çözdüyseniz söyleyinde bizde yararlanalım.
index sayfasında forumların altında görünmemesini sağladım.
ancak online olanlar bölümünde ve mod olduğu topiğe tıklandığında sayfanın başında cıkıyor...
bu iki bölümüde halledebilirsem olur sanırım.
üye profillerinde moderatör falan yazmıyor herhalde.
arkadaşlar sorunu çözdüyseniz söyleyinde bizde yararlanalım.

- caglar_1903
- Kayıtlı Kullanıcı
- İletişim:
cağlar
gizli bir grup oluşturup modlarıda içine atıyoruz, sonrasında adam login olduğunda altkısımda online olanlar kısmında görünmüyormu?
görünüyorsa nasıl görünüyor? üye olarak mod olarak?

bişey daha index.tpl (yanlış hatırlamıyorsam) dosyasından mod yazan satırı silmiştim ve anasayfadaki forum başlıklarının altındaki mod isimleri gitmişti, peki forum sayfalarında edit yapabilmek için hangi dosyayı kurcalamam gerekiyor?
gizli bir grup oluşturup modlarıda içine atıyoruz, sonrasında adam login olduğunda altkısımda online olanlar kısmında görünmüyormu?

bişey daha index.tpl (yanlış hatırlamıyorsam) dosyasından mod yazan satırı silmiştim ve anasayfadaki forum başlıklarının altındaki mod isimleri gitmişti, peki forum sayfalarında edit yapabilmek için hangi dosyayı kurcalamam gerekiyor?
- caglar_1903
- Kayıtlı Kullanıcı
- İletişim:
dostum index_body le hiç alakamız yok yönetim paneliden bir grup oluşturuyoruz sonra bu gruba modaratör atıyoruz (grubun gizli olması lazım) daha sonra izinler bölümünden o moderatöre yetkisini veriyorsun dikkat et grup gizli olursa moderatör görünmüyor ama aşağıda online olan bölümde modaretör görünüyor...oki yazdı:cağlar
gizli bir grup oluşturup modlarıda içine atıyoruz, sonrasında adam login olduğunda altkısımda online olanlar kısmında görünmüyormu?görünüyorsa nasıl görünüyor? üye olarak mod olarak?
çağlar
derdim mod yada adminin herhangibiyerde görünmesini&belirtilmesini istememem...
online olan bölümde de görünmeyecek, herhangibir kullanıcıymış gibi olacak...
bu sorunu aşmak için 3 tane sıkıntı vardı.
2si gitti biri kaldı.
1- forum anasayfasındaki, forum başlıklarının altında forum modu yazıyordu index_body.tpl dosyasından ilgili mod kısmını sildim.
2- herhangi bir foruma girildiğinde de sol başta yine mod yazıyordu bunuda viewforum_body.tpl dosyasında ilgili yeri sildim.
3- sadece online olanlar kısmında yeşil bold olarak görünen mod arkadaşları normal kullanıcıymış gibi göstermek kaldı.
bunun içinde subSilver.css dosyasını editleyerek yapabilirim dedim ama yapamadım...
doğru dosya ile uğraşıyorum değilmi?
derdim mod yada adminin herhangibiyerde görünmesini&belirtilmesini istememem...
online olan bölümde de görünmeyecek, herhangibir kullanıcıymış gibi olacak...
bu sorunu aşmak için 3 tane sıkıntı vardı.
2si gitti biri kaldı.

1- forum anasayfasındaki, forum başlıklarının altında forum modu yazıyordu index_body.tpl dosyasından ilgili mod kısmını sildim.
2- herhangi bir foruma girildiğinde de sol başta yine mod yazıyordu bunuda viewforum_body.tpl dosyasında ilgili yeri sildim.
3- sadece online olanlar kısmında yeşil bold olarak görünen mod arkadaşları normal kullanıcıymış gibi göstermek kaldı.

bunun içinde subSilver.css dosyasını editleyerek yapabilirim dedim ama yapamadım...

doğru dosya ile uğraşıyorum değilmi?
illa mod mu olması lazım ?
ben o yöntemi farklı çözdüm de... açılmasını ve değiştirilmesini istediğim alanı izinler den özel üyelere gerekli yetkileri verdim ve o alana mod vermek yerine özel üye verdim... diceksin ki diğer özel üyeler ??*
diğer özel üyeler sen üye yönetimden girip isim olarak yetki vermezsen yetkileri kullanamıyorlar...
biraz kurcalarsan çözersin
kolay gelsin...
ben o yöntemi farklı çözdüm de... açılmasını ve değiştirilmesini istediğim alanı izinler den özel üyelere gerekli yetkileri verdim ve o alana mod vermek yerine özel üye verdim... diceksin ki diğer özel üyeler ??*
diğer özel üyeler sen üye yönetimden girip isim olarak yetki vermezsen yetkileri kullanamıyorlar...
biraz kurcalarsan çözersin
kolay gelsin...
her batan güneşin bir sabahı ve her doğacak güneşi takip eden bir akşam sefası vardır...
albatros
denemediğim varyasyon kalmadı...
olmadı olmadı...
özel üye olarak bir rütbe oluşturdum, ardından gizli bir grup oluşturup özel üyeleri bu gruba dahil ettim, özel üye belirlediğim kişileri profilden özel üye olarak tanımladım, forum ayarlarında değiştirme silme gibi özellikleri özel üye olarak belirttim...
ve varyasyonları hiçbir şekilde olmadı...
denemediğim varyasyon kalmadı...

olmadı olmadı...
özel üye olarak bir rütbe oluşturdum, ardından gizli bir grup oluşturup özel üyeleri bu gruba dahil ettim, özel üye belirlediğim kişileri profilden özel üye olarak tanımladım, forum ayarlarında değiştirme silme gibi özellikleri özel üye olarak belirttim...

kişileri gizli grupdan atadıysan artık mod olarak görünmezler orda sorun yok sanırım... peki sorun nerde yetkilerini mi kullanamıyorlar ?oki yazdı:albatros
denemediğim varyasyon kalmadı...![]()
olmadı olmadı...
eğer öyle ise ilk önce en alttaki izinler bloğundan tek tek özel kullanıcıların yekisini vemen gerekiyor... böylece her özel üye sadece senin seçtiğin alanda yetkili oluyor... eğer ordan yetki vermemişsen yetkileri ondan yoktur...
kolay gelsin...
her batan güneşin bir sabahı ve her doğacak güneşi takip eden bir akşam sefası vardır...
Kimler çevrimiçi
Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir