[istek]RPG MOD

phpBB 2.0.x sürümleri için yapılmasını istediğiniz veya arayıpta bulamadığınız MODları buraya yazabilirsiniz.
Kullanıcı avatarı
dj_akman
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj gönderen dj_akman »

RPG mod bir oyun sistemi bu oyun sisteminde üyeler zırh gibi şeler satın aalarak arenlarda savaşıolar Knight online benzeri bi oyun ama ben henüz bu modun aslının hangisi olduğunu bulamadım ayrıca kurulumu da anlayamadım şimdiye kadar siteme 60 taneden fazla mod kurdum tek kuramadığım mod bu oldu yaw kimse de yardım etmioki
kafkas29
Uzaklaştırıldı

Mesaj gönderen kafkas29 »

dur bakalım ben bi deneyeyim.

bende 60 dan fazla mod kurdum ama onunla alakası olduğunu sanmam...
Kullanıcı avatarı
dj_akman
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

hayır ben alakaya bağlamıorum sadece modda bir sürü klasör var ve hepsinde değiştirilmesi gereken dosyalar klasörlerden sadece birinin ana rpg mod olması lazım ama hangisi bulamadım diğer klasörler buna ek olması lazım galiba
Kullanıcı avatarı
dj_akman
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

ya mirach kardeşim bana bi yardım edermisin bu verdiğin linklerden hangisi RPG Modun Full Sürümü Yani Modun Kendisi ve Kurulum Dosysı Editlememiz ve Yüklememiz Gereken Dosyalar Hangi Klasör İçinde ve ya Hangi Text Dosyasında Yardımcı Olurmusun?
Kullanıcı avatarı
dj_jin
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

çogu

Mesaj gönderen dj_jin »

çogu linki denedm ama olmuyoo nası yapa bilirim liütfen yaw benim için çok önemlii!!!!!!!!!!!!!111 :( yapmam lazım lütfenn
HaYaL-eT
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj gönderen HaYaL-eT »

ben http://www.adr-support.com adlı adresteki rpg modunu da öneririm hem üzerine bir sürü eklenti koyabiliyorsunuz hem de desteği var...fakat mod ingilizce ve dil dosyaları çok uzun... o yüzden bir türlü kurmaya yanaşmıyorum.. :D
Lütfen MSNden ve özelden yardım istemeyin..
Kilitli

“2.0.x MOD İstekleri” sayfasına dön

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 4 misafir