***Paralı forum kurdum,ancak çok yardıma ihtiyacım var !!!

phpBB 2.0.x sürümleri için MODlar hakkında ihtiyacınız olan desteği buradan sorarak alabilirsiniz.
fatihbaz

Mesaj gönderen fatihbaz »

Kod: Tümünü seç

altına ekle : bi alt satıra ekle
üstüne ekle : bi üstündeki satıra ekle....
bu arada benim ilk kurdugum mod renommeydi :D
Kullanıcı avatarı
cansapankaya
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj gönderen cansapankaya »

çok sağol yardımın için 2.sorumada cevap bekliyorum

mod kurmadan once veritabanı yedekleyin diyor.. mod kurarken bayağı işlem yapılıoyr yalnızda veritabanını yukleyerek eski haline donuyor mu ??? nasıl anlarım ??? FTP den dosyların özelliklerini değiştirdk sonuçta bi veritabanı yuklemekle eski haline donuyor mu ??
fatihbaz

ben mod kurarken veritabanı yedegini almadım hiç.ftp deki dosyalarda yani degişiklik yaptıgım dosyalarda yedek alıyorum sadece.belki biçok kişiye komik - saçma gelebilir ama siteme ekledigim her moddan sonra pc deki bi klasöre mod eklemeden önceki ve sonraki dosyaları atıyorum.bi modu kaldırmak istedigimde nereden ne degişiklik yapıldıgını anında anlıyorum bu şekilde.geçenlerde bi mod kaldırayım dedim.modun kurulum dosyasından kaldırmaya çalıştıgımda hata verdi.sebebi 2 kodun farklı olmasıydı.bende eski dosyaya bakıp neresini nasıl yaptıgıma baktım ve ona göre düzenledim.sorun kalmadı :D her mod kurmadan önce db yedegi almaya kalksam ben hapı yuttum.sitemde şuan 52 mod yüklü.bunun geneli üyelerle ilgisi olmayan sadece benim işime yarayan modlar.ama tüm modların hangi dosyasında nerede ne degiştirdigimi biliyorum :twisted:
Kullanıcı avatarı
cansapankaya
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj gönderen cansapankaya »

hmm veritabanı yedeğide alırsan olur diyosun yani cevabı tam alamadım çunku :D

offf yuklemek istediğim 1 mod war o da phpBB güvenliği.. ama çok zor iş ya.. bu cumartesi hallerm inş.
fatihbaz

"hmm veritabanı yedeğide alırsan olur diyosun yani cevabı tam alamadım çunku" evet............
Kilitli

“2.0.x MOD Destek” sayfasına dön

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 3 misafir