arkadaşlar buraya kadar geldim.bilgisyarımdan hangi dosyayı seçicem acaba sitemin veritabanı dosyası hangisi oluyo???-) Artık sitenizin phpmyadmin indesiniz.Burda sql sorgu penceresini açın aşağıdaki gözat butonuna tıklayın ve bilgisayarınızdan sitenizin veritabanını seçin git tuşuna basın..
Kayyo Da Phpbb Kurulumu (Detaylı Anlatım)
Ooooooooooooofff!!
dosyaları ftp ile public_html içine atttım. config de sağ tıklayp edit ettim user name ve şifreyi yazdım kaydettim. db klasörünün içindeki db dosyasına kullanıcı adı verdim. instal ve cortibs klasörlerini sildim.... webden siteye girmeye çalıştığımda
Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/rhtgltkn/public_html/config.php:4) in /home/rhtgltkn/public_html/common.php on line 181
diyor....
Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/rhtgltkn/public_html/config.php:4) in /home/rhtgltkn/public_html/common.php on line 181
diyor....
-
- Kayıtlı Kullanıcı
- İletişim:
Bende aşağıdaki gibi bişey çıkıyo:
------------------------------------------------------------------------------
Warning: mysql_connect(): Can't connect to local MySQL server through socket '/var/run/mysqld/mysqld.sock' (2) in /home/linkofisi/public_html/site/forum/db/mysql4.php on line 48
Warning: mysql_error(): supplied argument is not a valid MySQL-Link resource in /home/linkofisi/public_html/site/forum/db/mysql4.php on line 330
Warning: mysql_errno(): supplied argument is not a valid MySQL-Link resource in /home/linkofisi/public_html/site/forum/db/mysql4.php on line 331
phpBB : Critical Error
Could not connect to the database
---------------------------------------------------------------
Nasıl halledebilirim? Şimdiden teşekkürler
------------------------------------------------------------------------------
Warning: mysql_connect(): Can't connect to local MySQL server through socket '/var/run/mysqld/mysqld.sock' (2) in /home/linkofisi/public_html/site/forum/db/mysql4.php on line 48
Warning: mysql_error(): supplied argument is not a valid MySQL-Link resource in /home/linkofisi/public_html/site/forum/db/mysql4.php on line 330
Warning: mysql_errno(): supplied argument is not a valid MySQL-Link resource in /home/linkofisi/public_html/site/forum/db/mysql4.php on line 331
---------------------------------------------------------------
Nasıl halledebilirim? Şimdiden teşekkürler
-
- Kayıtlı Kullanıcı
- İletişim:
arkadaşlarım eğer bu ay ıcınde kayyo ya uye olduysanız config.php ayarını aşağı uygulayın
[/b]
Kod: Tümünü seç
$dbhost = 'mysql02.kayyo.com';
$dbname = 'kullanıcı isminiz';
$dbuser = 'kullanıcı isminiz';
$dbpasswd = 'kayyo daki şifreniz';
ARKADAŞLAR ARTIK YENİ NİCK'İMLE ARANIZDAYIM >>> yeniturkBB
Ben phpbb kurmaya çalışınca
diyo ne yapmalıyım?
Warning: mysql_connect(): Can't connect to local MySQL server through socket '/var/run/mysqld/mysqld.sock' (2) in /home/hogwartsdotcom/public_html/db/mysql4.php on line 48
Warning: mysql_error(): supplied argument is not a valid MySQL-Link resource in /home/hogwartsdotcom/public_html/db/mysql4.php on line 330
Warning: mysql_errno(): supplied argument is not a valid MySQL-Link resource in /home/hogwartsdotcom/public_html/db/mysql4.php on line 331
diyo ne yapmalıyım?
LyCosDaN-Kayyo-Ya
slm kardeşlerim benim members.lycos da kurulu bi forumum var ama ben bu lycosdaki forumu mu kayyo ya taşımak istiyorum kendim uğraştım denedim ama yapamadım Yani Nasıl YapıcaMı Tam oLaRaK AnlayaMadım BaNa Yardımcı oLurmusunuz...
kardeş bende bu hatayı veriyo vbulletin yüklerken yardım edebilirmisiniz
adsız.GIF
adsız.GIF
-
- Kayıtlı Kullanıcı
- İletişim:
config dosyasındaki bilgilerin yanlış herhalde kontrol etgtaugur yazdı:kardeş bende bu hatayı veriyo vbulletin yüklerken yardım edebilirmisiniz
adsız.GIF
kardeşim burası vbulletin dsestek sitesi değil, vbulletin destek sitelerinde aradığın bilgiye ulaşabilirsin.gtaugur yazdı:kardeş bende bu hatayı veriyo vbulletin yüklerken yardım edebilirmisiniz
adsız.GIF
-
- Kayıtlı Kullanıcı
- İletişim:
ya arkadşalr acil yardım edin şimdi bi site kurdum ftp den yükledim site yok açılmıyor nasıkl aöçacağım
http://www.centerboys.kayyo.com
http://www.centerboys.kayyo.com
Kimler çevrimiçi
Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Ahrefs [Bot] ve 3 misafir