bu moderatorlar stilde gözükmüyor.
- muhammedsas
- Kayıtlı Kullanıcı
- İletişim:
bu moderatorlar stilde gözükmüyor.
arkadaşlar hani forumlarda mesela bu forumda da var. mesela sallıyorum
MOD Duyuruları diye bir kategori var. onun altında o kategoride kimin moderator olduğu yazıyor. ama benimkinde yazmıyo. aradım bulamadım. yardımınıza ihtiyacım var? lütfen yardım edin? bi şeyi mi eks,k yaptım ne yaptım lütfen yardım edin?
MOD Duyuruları diye bir kategori var. onun altında o kategoride kimin moderator olduğu yazıyor. ama benimkinde yazmıyo. aradım bulamadım. yardımınıza ihtiyacım var? lütfen yardım edin? bi şeyi mi eks,k yaptım ne yaptım lütfen yardım edin?
kullandığın temaya göre değişir.ama subsilver a göre şöyle bir kod eklemesi yap kendi temana; viewforum_body.tpl ve viewtopic_body.tpl ye;
özelliğin kodları bunlar.
Kod: Tümünü seç
<span class="gensmall"><b>{L_MODERATOR}: {MODERATORS}</b></span>
özelliğin kodları bunlar.
- muhammedsas
- Kayıtlı Kullanıcı
- İletişim:
dostum sen index ten bahsediosun heralde onun için index_body.tpl dosyasını aç
bu kodu bul
altına bunu ekle
bu kodu bul
</span> <span class="genmed">{catrow.forumrow.FORUM_DESC}<br />
</span><span class="gensmall">{catrow.forumrow.L_MODERATOR} {catrow.forumrow.MODERATORS}</span></td>
- muhammedsas
- Kayıtlı Kullanıcı
- İletişim:
Yönetim Paneli
Kullanıcı Yönetimi var en altta oradan izinlere gel..
Sağ tarafda bir sütun cıkacak. oraya mod yazacağın kişinin adını yaz.
enterle sonra sana konuların olduğu bir bölüm gelecek. orada sağ tarafta moderatör değil yazar. konu sonlarında. oradan moderator ü işaretleyin hangi konularda moderator olmasını istiyorsanız. daha sonra en altta gönder butonuna basın bu kadar işlem bittikten sonra yönetim panelinden cıkıs yapabilirsiniz.
iyi çalışmalar.
Kullanıcı Yönetimi var en altta oradan izinlere gel..
Sağ tarafda bir sütun cıkacak. oraya mod yazacağın kişinin adını yaz.
enterle sonra sana konuların olduğu bir bölüm gelecek. orada sağ tarafta moderatör değil yazar. konu sonlarında. oradan moderator ü işaretleyin hangi konularda moderator olmasını istiyorsanız. daha sonra en altta gönder butonuna basın bu kadar işlem bittikten sonra yönetim panelinden cıkıs yapabilirsiniz.
iyi çalışmalar.
- muhammedsas
- Kayıtlı Kullanıcı
- İletişim:
Kimler çevrimiçi
Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir