sitem code yüzünden kitlendi

phpBB 2.0.x kurulum ve çalıştırılmasında meydana gelen sorun ve problemler için buradan yardım alabilirsiniz.
Kilitli
Kullanıcı avatarı
HERRO
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

sitem code yüzünden kitlendi

Mesaj gönderen HERRO »

Yazar Mesaj
ESQARE
Site Admin

Tarih: 04.04.2006, 22:21 Mesaj konusu: phpBB Türkiye Site Kuralları

--------------------------------------------------------------------------------

1- Yeni bir başlık açarken "Lütfen Yardım", " Acele Yardım" gibisinden konunun içeriğiyle alakasız başlıklar açmak yasaktır.Lütfen mesaj içeriğini anlamlı bir şekilde özetleyebilecek kısa bir cümle kullanarak başlığa konu belirtiniz.

2- Başlıklarda ve mesajlarda Caps Lock kullanarak büyük harflerle yazı yazmak yasaktır.

3- Başlık açmadan önce düşünerek konu içeriğinin en uygun olabileceği foruma başlık açınız.Alakasız forumlara başlık açarsanız, açtığınız başlık silinebilir.

http://www.phpbbturkey.com/viewtopic.ph ... ght=#30874

http://www.phpbbturkey.com/viewtopic.ph ... ght=#30839

ben nasıl bir baslık acacagımı sasırdım alttı üstü bir konuda yardım istedim ve herseferinde konuya cevap yazmak yerine kapamayı yercih ettiniz mod arkadarlar isterlerse konuyu kitledikleri gibi baslıklarıda deyiştire bilirler ama sanırım yetkilerinin sadece konu kapatma kısmını biliyorlart bunları yazarken actıgım konulara bilmiyorum deseler yeterli olurdu bende herseferinde acaba bir yolu varmı diye bu lanet olası siteye girmezdim ayıp ya cok ayıp hemde.
HERRO
Kullanıcı avatarı
RefreSh
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj gönderen RefreSh »

O zaman neden herkesin konusu kilitlenmiyor sadece belirli başlılar kilitleniyor ve uyarılıyor.. bilmiyorsan hiç bişey oku.. okursan anlarsın.. Biz Türkler hep böyleyiz.. sadece çamur atmayı biliriz.. biri bişey yazmış teşekkür ederiz yada ön yargılı şekilde bişiler yazarız oysa %99 okumamıştır yada incelememiştir.. maksat yeşillik olsun... madem ki memnun değilsin. o zaman girme seni tehdit eden falan yok. gir diye.. buradaki arkadaslar o kadar bilgilerini paylaşıyorlar o kadar emek sarfediyorlar en azından onların emeklerine saygı duyuyorsan böyle acıklamalar yapmadan sessizce git. :evil:
fatihbaz

Mesaj gönderen fatihbaz »

bunda anlaşılmayacak bişey yok."ARKADAŞLAR YARDIM EDİN" şeklinde bi başlıgınız var.bu şekilde başlık yazarsanız kapatırlar tabiki.bu konularınıza bende bişeyler yazacaktım ama vazgeçtim yanlış anlaşılır diye."cot" nedemek?"ben foruma bir cot yazdım" demişsiniz iki konuda da cot nedir yani,kod yada code deseniz hadi neyse ama cot demişsiniz.herhalde cot dan kastınız kod dur diye bişey söylemedim.
HaYaL-eT
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj gönderen HaYaL-eT »

Bu site lanet olası değil.. phpBByi bu sitede öğrendim.. :)

Destek alacağınız herhangi bir siteye girer girmez başlık açmak yerine biraz inceleseydiniz zaten açtığınız başlıkların kurallara uymadığını anlardınız. Kızmaya hakkınız yok yöneticiler ve diğer üyeler tarafından bu konu defalarca belirtildi başlıklar çoğu seferinde kilitlendi.

Kimse sizin iki kere yaptığınız başlık açma hatasını-ve üstelik de bu hatanın kuralları okumamaktan ileri geldiğini düşünürsek-düzeltmek zorunda değil.. Ohh ne iyi siz yapın yapın yöneticiler peşinizden düzenlesin..

Ayrıca destek almak için bir başlık açtığınızda yeterince açıklayıcı olmalısınız. Benim sizin başlıklarınızda gördüğümse hızlı hızlı önemsemeden yazılmış başlıklar. Ya da Türkçe'niz bozuk bilmiyorum.

Lütfen kod eklemeleri ile ilgili olan bu başlığa gidiniz ve forumda bu konuda arama yapınız. Hatırlıyorum sitenin bozulma durumu bir kaç kere bu forumda tartışıldı.

Not: Yöneticilerin ne yapması gerektiğini siz daha iyi bilseydiniz onların yerinde siz olurdunuz..
Lütfen MSNden ve özelden yardım istemeyin..
Kilitli

“2.0.x Destek Forumu” sayfasına dön

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 2 misafir