[ resmi görüntülemek için tıklayın ]

Bunları kaydederken isimleri ;kelebekce yazdı:Mesela Buton bu şekilde olabilir [ resmi görüntülemek için tıklayın ] (bu elma büyük oldu) ama yarım değil tam ve kırmızı yeni mesaj gelince yeşil olabilir kilitli olunca sönük bi elma olabilir duyuruda içinde i olabilir yani subSilver temasındakilerin elma olmuş hali
(bu dediklerim forumdaki başlıkların önündeki gifler yani [ resmi görüntülemek için tıklayın ])
aynı şekilde [] yeni başlık [] cevap yaz daki yerlerde olabilir. web siteme altta WWW ye tıklarsan ulaşabilirsin..
dostum phpbb plus kurdum portaldaki linkler menüsündeki logoyu değiştirmem gerek eklenen sitelerin logoyu eklemeleri içinRefreSh yazdı:Baktım ki Herkesler bişiler yapıyor.. Forumlarda biraz gezindim.. Butonlar dikkatimi çekti.. Ya İng.. Yada tasarımı bozuk bir şekilde editlenmiş.. Eğer Orjinal butonlarınızdan sıkıldıysanız yepyeni tasarımları buradan istekte bulunabilirsiniz... Yada Butonlarınız halen ingilizce yada baska bir dildeyse verin düzeltelim...
dostum phpbb plus kurdum portaldaki linkler menüsündeki logoyu değiştirmem gerek eklenen sitelerin logoyu eklemeleri içinRefreSh yazdı:Baktım ki Herkesler bişiler yapıyor.. Forumlarda biraz gezindim.. Butonlar dikkatimi çekti.. Ya İng.. Yada tasarımı bozuk bir şekilde editlenmiş.. Eğer Orjinal butonlarınızdan sıkıldıysanız yepyeni tasarımları buradan istekte bulunabilirsiniz... Yada Butonlarınız halen ingilizce yada baska bir dildeyse verin düzeltelim...
Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 2 misafir