[Tema] Cobalt 2.0 (Tr)
[Tema] Cobalt 2.0 (Tr)
Tema Adı: Cobalt 2.0
Tema Yazarı: Cobalt
Açıklama: Türkçe Butonlar Tarafımdan Düzenlenmiştir..
Versiyon: 2.0
phpBB Uyumluluk: tamamı
Alternatif İndirme Linki: İndir
Boyut: 312 KB (319.488 bayt)
Önizleme:
[ resmi görüntülemek için tıklayın ]
Tema Yazarı: Cobalt
Açıklama: Türkçe Butonlar Tarafımdan Düzenlenmiştir..
Versiyon: 2.0
phpBB Uyumluluk: tamamı
Alternatif İndirme Linki: İndir
Boyut: 312 KB (319.488 bayt)
Önizleme:
[ resmi görüntülemek için tıklayın ]
- Dosya ekleri
-
- Cobalt.zip
- (307.64 KiB) 1560 kere indirildi
yaa arkadasım o dediğin yer neresi allah aşkına bana anlatırmısın ne olur resimli felan bişeler yapında anlatın cok sevinirim anlatırsanız ama cok acil..pikachu yazdı:bu mod değil stil, bunu da diğer templates deki klasörlerin oraya at, genelde subsilver olur onun yanına at. ardından yönetim panelinden bunu seç.

yeni butonlar
tema için teşekkürler benimde katkım olsun alternatif butonlar ekliyorum sadece yeni konu cevapla msj yaz ve konu kilitli butonlarını kapsıyor...
[ resmi görüntülemek için tıklayın ] [ resmi görüntülemek için tıklayın ] [ resmi görüntülemek için tıklayın ] [ resmi görüntülemek için tıklayın ]
gerekli şekilde isimleri değiştirip Cobalt\images\lang_english klasörüne atmanız yeterli
orjinalleride böyle :
[ resmi görüntülemek için tıklayın ] [ resmi görüntülemek için tıklayın ] [ resmi görüntülemek için tıklayın ] [ resmi görüntülemek için tıklayın ]
gerekli şekilde isimleri değiştirip Cobalt\images\lang_english klasörüne atmanız yeterli
orjinalleride böyle :
Kimler çevrimiçi
Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir