Link ve Banner Değişimi

phpBB destek veya chat forumu değildir
phpBB ile ilgili sorulan tüm soru başlıkları kilitlenecek veya silinecektir.
Bu forumda phpBB sorunları dışındaki genel Webmaster sorunlarını ve problemlerini tartışabilirsiniz.
Forum kuralları
- Yeni bir başlık açarken lütfen konu başlığına "Acil yardım", "Acele yardım" tarzlarında içerisinde "yardım" kelimesi geçen cümleler yazmayınız. Bu tip başlıklara kesinlikle cevap verilmeyecektir. Lütfen konu başlığına içeriği en iyi özetleyen anlaşılabilir bir cümle yazınız.

- Ayrıca yeni başlıklarınızı kesinlikle ilgili forumlara açınız. Örneğin, phpBB3 kurulum ve çalıştırması hakkında bir sorununuz varsa "3.0.x Destek Forumu" forumuna başlık açınız; phpBB3 temasından kaynaklı bir sorunuz varsa "3.0.x Stil/Tema Geliştirme & Tartışma & Yardım" forumuna başlık açınız; phpBB3 mod/eklentileriyle ilgili sorununuz varsa "3.0.x MOD Destek" forumuna başlık açınız. Bu kurala uymayan kullanıcıların başlıkları silinebilir ve kullanıcı uyarı alabilir ya da süresiz uzaklaştırılabilir.

- Site kurallarımızı okumadan kesinlikle forumlarımıza herhangi bir katılım yapmayınız.
hackxien
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Link ve Banner Değişimi

Mesaj gönderen hackxien »

Valla doğru yer mi ya da doğru konu mu bilemiyorum burası için ama madem phpbb sitesindeyiz,bence hit bakımından da birbirimize yardımcı olmalıyız. Günlük 1500-2000 hitli pr2 olan siteme banner ya da link değişimi yapabilirim.Eğer yönetici arkadaşlarımız yanlış olduğunu düşünürlerse konunun özürdilerim.Eğer doğru konuysa da birbirimize destek olmak için güzel bir fırsat.En az pr2 olan siteler başvurursa sevinirim.Ayrıca başka bu tür konu hakkında konuşmak isteyenler de buraya açarlarsa konularını boşu boşuna topic kirliliği olmamış olur.Dediğim gibi eğer yönetici arkadaşlar onay vermezlerse bu konuya şimdiden özürdilerim..
Bana da beklerim..;) http://www.siberpaylasim.com & Hosting Hizmetlerimiz Mevcuttur. http://www.spreseller.com
Kullanıcı avatarı
tehlike_çanı
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj gönderen tehlike_çanı »

Katılıyorum kardeş bu düşüncene!
Yeni kategori açılsa ve orada free forumlar birbiri ile ücretli siteler de birbiri ile banner link değişimi yapsalar!
Yani ena zından ortam oluşur ve sitede daha fazla katılım sağlayabiliriz!
Arkadaşlar eğer sizde aynı görüşteyseniz lütfen yorumunuzu yazın!
Kullanıcı avatarı
RefreSh
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj gönderen RefreSh »

Yönetim Bir fikir belirtmemiş.
karga9
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj gönderen karga9 »

Bence de çok iyi olur.Arkadaşlar bir de benim şimdi ücretsiz site de ftp ile kurdum.Normal hostinglerle eşit alan ve bandwith var yalnızca ücretsiz kurdum yani aslında normal bir siteden hiç farkı yok da gene de bu ücretsiz site grubuna girer.Ama ben niye para veriyim her şey aynı olduğu halde?
Akıl Yaşta Değil Baştadır!

“Genel Tartışmalar” sayfasına dön

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 2 misafir