[İstek] Easy Mod Kullanımı

phpBB 2.0.x sürümleri için yapılmasını istediğiniz veya arayıpta bulamadığınız MODları buraya yazabilirsiniz.
Kilitli
Kullanıcı avatarı
cerkiner
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

[İstek] Easy Mod Kullanımı

Mesaj gönderen cerkiner »

Bu modun son sürümü 0.3.0 mı ?

Ben bu modu indirdim şuan kuruyorum ama bunu nasıl kullanıcaz daha önce premodda vardı ama kullanamamıştım bi anlatabilirmisiniz ? mesela bende 10 tane tema var diyelim bu gerekli kodu bütün temalara ekliyomu ?

Şimdiden tşk
Bahafin
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj gönderen Bahafin »

Öncelikle yüklemek istediğin modun tüm dosyalarını:
admin/mods/eklenecekmod şeklinde bi klasörün içine atıyorsun.
Sonra Admin Panelinden MOD Center sekmesini bulup hemen altındaki Install Mods linkine tıklıyorsun. Easy MOdu yüklerken belirlediğin şifreyi girip Yükleme sayfasına ulaşıyorsun. Bu sırada easy mod admin/mods klasörünü tarıyor ve içinde daha önce yüklenmemiş modları bulup karşına getiriyor. Tek yapman gereken alttaki listeden yüklemek istediğin modu seçip Process tuşuna basmak. Yükleme bir kaç adım sürüyor son adıma kadar dosyalar değiştirilmiyor. Değişen tüm dosyalarında yedekleri alınıyor.
subSilver'dan çok farklı olmadıkça tüm temalara ekliyormuş
Kullanıcı avatarı
cerkiner
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj gönderen cerkiner »

yardımın için çok saol arkadaşım

bide birşey daha sormak istiyorum.Bu modun son sürümü 0.3.0 mı ve dil dosyası yok mu ?

aradım ama hiç tr dil dosyasına rastlamadım :oops:
Bahafin
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj gönderen Bahafin »

bende şu an 0.3.0 yüklü muhtemelen son sürümdür yeni indirdim ve kurdum dil dosyası konusunda bi fikrim yok...
Kullanıcı avatarı
pikachu
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj gönderen pikachu »

dil dosyası yok çünkü zaten ağır bir ingilizce yok ama dil dosyası çok uzundu hatırladığım kadarıyla..
Kilitli

“2.0.x MOD İstekleri” sayfasına dön

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Bing [Bot] ve 7 misafir