Oncelikle herkese Selamlar
ustalar ben zarzor bir site kurdum sayenizde ve programlari yazilari felan herseyi bitirdim tam iki gun sonra acilisi yapacaktim ama siteye bir haller oldu once beyaz sayfa olarak acildi ve hicbir logo felan yoktu simdi de hicbirsey acilmiyor.
Sitenin %50 sinden fazlasini bitirmistim bayabi ugrasmistim ama simdi de site acilmiyor ne yapabilir bir fikri olan var mi???
Not: sessions - page_header - page_header_admin dosyalarini turkce karakter icin degisitmistim acaba ondan olabilir mi ???
Lütfen bana yardimci olun.[ resmi görüntülemek için tıklayın ]
Calisan site calismaz oldu
ustalar orjinal olan dosyalari yukledim simdi cok ama cok yavas olarak calisiyor.ama bu seferde giris veya baska bir sey forum a girmek icin tikladigim zamaman sayfa goruntulenemiyor diyor gerir deyip 4-5 kere yaptiktan sonra ancak giriyor.
Lütfen ama lütfen bi yardimci olunnOkadar ugrastim emek verdim.
Lütfen ama lütfen bi yardimci olunnOkadar ugrastim emek verdim.
Kusura bakmayin ama ben okadar da php den anlamiyorum CHMOD ney onu bile bilmiyorum.Tam bir acemiyim kisacasi.
Bedava hosttan almam da cok normal sitede de dedigim gibi oyle iddali bir site yapmadim yapmamda cunku bir suru bu sekilde cok ama cok iddali siteler var!!! bu siten para da kazanmadigim icin bedava hosttan almam normaldir kardes.
Sorunu cozdum.Önce degistirdigim dosyalari sildim ve orjinal dosyalari geri yukledim sonra admin paneline girdim ve dosya bakimi yaptirdim.
Ama simdi de baska sorunlar cikti, eskiden admin panalinde turkce karekter sorunu yoktu simdi var. Ayrica cok ama cok ilginc ama Portal logosuna tiklayinca otomatikman cikis yapiyor sonra tekrar uye girisi yapmak zorunda kaliyorum.
Kisacasi bana yardim etmek isteyen birisi varsa gonullu yardim olayi yani ben ona msn adresimi vereyim ve birde admin yapayim birlikte admin panel ayarlarini ve gereken ayarlari yapalim.
Not: Phpden anlamiyorum diye sakin bilgisayardan da anlamiyorum sanmayin.Bir yardimi cok gormezde su php ayar de ozelliklerinden anlayan iyi kapli bir ogretmen varsa lutfen yardim etsin
Simdiden Tesekkurler
Bedava hosttan almam da cok normal sitede de dedigim gibi oyle iddali bir site yapmadim yapmamda cunku bir suru bu sekilde cok ama cok iddali siteler var!!! bu siten para da kazanmadigim icin bedava hosttan almam normaldir kardes.
Sorunu cozdum.Önce degistirdigim dosyalari sildim ve orjinal dosyalari geri yukledim sonra admin paneline girdim ve dosya bakimi yaptirdim.
Ama simdi de baska sorunlar cikti, eskiden admin panalinde turkce karekter sorunu yoktu simdi var. Ayrica cok ama cok ilginc ama Portal logosuna tiklayinca otomatikman cikis yapiyor sonra tekrar uye girisi yapmak zorunda kaliyorum.
Kisacasi bana yardim etmek isteyen birisi varsa gonullu yardim olayi yani ben ona msn adresimi vereyim ve birde admin yapayim birlikte admin panel ayarlarini ve gereken ayarlari yapalim.
Not: Phpden anlamiyorum diye sakin bilgisayardan da anlamiyorum sanmayin.Bir yardimi cok gormezde su php ayar de ozelliklerinden anlayan iyi kapli bir ogretmen varsa lutfen yardim etsin

Simdiden Tesekkurler
Kimler çevrimiçi
Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir