Junior Admin
Junior Admin
merhabalar. forumuma junior admin mod kurdum düzgünde çalışıyor fakat yönetim paneli linkine tıklandığında ikinci kere şifre istediği bölüm açılmıyor direk forum ana sayfa linkine yönlendiriyor. yani junior admin yetkilerini kullanımıyor böyle olunca. yardımcı olursanız sevinirim kolay gelsin.
Kod: Tümünü seç
#
#-----[ AÇIN ]------------------------------------------
#
login.php
#
#-----[ BULUN ]------------------------------------------
#
if( !$userdata['session_logged_in'] || (isset($HTTP_GET_VARS['admin']) && $userdata['session_logged_in'] && $userdata['user_level'] == ADMIN))
#
#-----[ BUNUNLA DEĞİŞTİRİN ]------------------------------------------
#
include_once($phpbb_root_path . 'includes/functions_jr_admin.' . $phpEx);
$jr_admin_userdata = jr_admin_get_user_info($userdata['user_id']);
if( !$userdata['session_logged_in'] || (isset($HTTP_GET_VARS['admin']) && $userdata['session_logged_in'] && (!empty($jr_admin_userdata['user_jr_admin']) || $userdata['user_level'] == ADMIN)))
#
#-----[ AÇIN ]------------------------------------------
#
admin/pagestart.php
#
#-----[ BULUN ]------------------------------------------
#
redirect(append_sid("login.$phpEx?redirect=admin/&admin=1", true));
#
#-----[ BUNUNLA DEĞİŞTİRİN ]------------------------------------------
#
redirect(append_sid("login.$phpEx?redirect=admin/index.php&admin=1", true));
#
#-----[ TÜM DOSYALARI KAYDEDİP KAPATIN ]------------------------------------------
#
# EoM
Düzelttiği için yazıldı zaten.

phpBB Eklenti Kurulumu | Kurallar | phpBB3 İzinleri | Otel Rehberi
Kurallarımız gereği lütfen özel mesaj ile yardım istemeyiniz, cevap vermiyoruz.
benım kafama takılan bı soru var :
Junior admın modu colour group'la aynı işlevi mi görüyor ( admin adminiye vs..) ... yoksa.. kıstlı admınlık verılıyor mu mesela benım yapmak ıstediğim admin yetkısıne sahıp kışılerın admın panelde her yerı gorememesı mesela kulanıcı değişikliği ve portal ayarlarına ulaşamasın .. bunun ıcın bu modu mu kullanmak gerekıyor .. indirdim bende bu modu ama ıcerığını bılmeden de kurmak ıstemedım..
Junior admın modu colour group'la aynı işlevi mi görüyor ( admin adminiye vs..) ... yoksa.. kıstlı admınlık verılıyor mu mesela benım yapmak ıstediğim admin yetkısıne sahıp kışılerın admın panelde her yerı gorememesı mesela kulanıcı değişikliği ve portal ayarlarına ulaşamasın .. bunun ıcın bu modu mu kullanmak gerekıyor .. indirdim bende bu modu ama ıcerığını bılmeden de kurmak ıstemedım..
Aynen öyle...Junior admin sayesinde Admin Paneldeki sol linklerden istediklerini kullanıcılara atayabiliyorsun.Color Groupla aynı işlevi görmez ama.Farklıdır ikisi.Color Group kullanıcılar için sadece değişik renkler belirlemeye yarar.Herhangi bir yetki vermez.

phpBB Eklenti Kurulumu | Kurallar | phpBB3 İzinleri | Otel Rehberi
Kurallarımız gereği lütfen özel mesaj ile yardım istemeyiniz, cevap vermiyoruz.
taNGo yazdı:Aynen öyle...Junior admin sayesinde Admin Paneldeki sol linklerden istediklerini kullanıcılara atayabiliyorsun.Color Groupla aynı işlevi görmez ama.Farklıdır ikisi.Color Group kullanıcılar için sadece değişik renkler belirlemeye yarar.Herhangi bir yetki vermez.
hmm tamam şimdi..

benimde bir sorum olacaktı junior admin paneldeki bölümlerde kısıtlama getirerek ilgili kişilere ilgili bölümleri göstermemiz sağlanıyo peki mesela konu taşıma yada silme yada bunun gibi görevlerde de izin konusunda yardımcı oluyormu o görevleride farklı kişilere verebiliomuyuz örneğin supermoderatore silme hakkı moderatore sadece taşıma görevi gibi...
- DreaMMetaL
- Kayıtlı Kullanıcı
- İletişim:
-
- Kayıtlı Kullanıcı
- İletişim:
Kimler çevrimiçi
Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir