son aktif konular ama html sayfada

phpBB 2.0.x sürümleri için yapılmasını istediğiniz veya arayıpta bulamadığınız MODları buraya yazabilirsiniz.
Kilitli
azrahil
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

son aktif konular ama html sayfada

Mesaj gönderen azrahil »

arkadaşlar sitemde alan adımı yazdığımda karşıma html sayfalar geliyor forum hostumda ana dizinde değil de forum klasörü altında.ben forumdaki son aktif konuları nasıl yaparımda http://www.siteadı.com/index.html sayfasında gösteririm
Kullanıcı avatarı
asdf29
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj gönderen asdf29 »

tam nasıl yapılığını bilemicem ama http://www.ensevgiliye.net te kenan hüdabi abi bu dediğinden yapmış :roll: kodlarına bakarak nasıl yapıldığını anlayabilirsen yapmayı dene ama ben bilmiyorum :roll:
asdf29 Iz Birakir..
azrahil
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj gönderen azrahil »

baktım ama bişey anlamadım hem bu kodlar sadece html sayfayamı ekleniyor yoksa forum içindede değişiklik yapmak gerekiyormu?
Kullanıcı avatarı
asdf29
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj gönderen asdf29 »

asdf29 yazdı: ama ben bilmiyorum :roll:
bilsem yardım ederdim ama bilmiyorum ki :( ben sadece rastladığım yeri verdim orda kenan hüdabi abiden istersen yardımcı olur sanırım.. ben orda beğendiğim şeyi söylerdim bana mod un adını söylerdi bende arama yapar bakardım sende öyle yapabilirsin mesela :roll:
asdf29 Iz Birakir..
Kullanıcı avatarı
kelkirpi
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj gönderen kelkirpi »

Modun adı Topics Anywhere.. Yani konuları oluşturan bir script oluşturuyor. İstediğin sayfaya koyabiliyorsun.. Ben denemediğimi de belirteyim, arıyorsunuz diye yardım edeyim dedim.

Buradan İndirebilirsin
azrahil
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj gönderen azrahil »

teşekkürler arkadaşım deniyim
Kilitli

“2.0.x MOD İstekleri” sayfasına dön

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 3 misafir