[MOD] Fake Online Users / Sahte Üyeler
modun tanitimindaki kisim bence yanlis yazilmis bu durumda bir cok arkadasda sorun yasamis üye ekle derken arkadaslar herhangi bir isim eklediler oysa user ID eklemen gerekiyor sonucda yine fake user olmuyor sitendeki kayitli üyeler oluyor vede profiline tikladinmi cikiyor.
Modu bende kurdum denemek icin fakat moderatörler vede adminlerin renkleri tam dogru cikmiyor.
Birde bugun toplam xxx kisi ziyaret etti listesinde bu fake üyeler görünmüyor böylelikle isin sahte oldugu anlasilmis oluyor.
Aca bunlari düzeltme imkani varmi.
Modu bende kurdum denemek icin fakat moderatörler vede adminlerin renkleri tam dogru cikmiyor.
Birde bugun toplam xxx kisi ziyaret etti listesinde bu fake üyeler görünmüyor böylelikle isin sahte oldugu anlasilmis oluyor.
Aca bunlari düzeltme imkani varmi.
BÖYLE KENDINI BEGENMIS BIR YÖNETIMI OLAN SITEDE KALMAK ISTEMEM.UZUN ZAMANDIR SITEYE GIRMIYORUM SIZDEN ÜYELIGIMI SILMENIZI RICA ETMISTIM.
Üyeligimi silin lütfen.
Üyeligimi silin lütfen.
Kod: Tümünü seç
$sql = 'INSERT INTO phpbb_config (config_name, config_value) VALUES (\'fake_online_users\', \'\')';
ya flood gibi olcak ama amacım msj kasmak deil
SqL sorgusunu çalıştır dediğimde böle bi hata alıorum
Hata
SQL sorgusu:
SELECT *
FROM
MySQL çıktısı:
#1064 - You have an error in your SQL syntax; check the manual that corresponds to your MySQL server version for the right syntax to use near '' at line 1
SqL sorgusunu çalıştır dediğimde böle bi hata alıorum
Hata
SQL sorgusu:
SELECT *
FROM
MySQL çıktısı:
#1064 - You have an error in your SQL syntax; check the manual that corresponds to your MySQL server version for the right syntax to use near '' at line 1
sql sorgusunu yapmadan dosyaları düzenleyip atarsan forumda hata alırsın.
ilk önce sql güncellenecek sonra dosyalar düzenlenip ftp den yerlerine gönderilecek.
sırası budur.
ama terside yapılabilir.
sql sorgusunı sonrada çalıştırabilirsiniz bir problem olmaz kurulum açısından ama forumda hata alınır.
ilk yol makbuldur..
ilk önce sql güncellenecek sonra dosyalar düzenlenip ftp den yerlerine gönderilecek.
sırası budur.
ama terside yapılabilir.
sql sorgusunı sonrada çalıştırabilirsiniz bir problem olmaz kurulum açısından ama forumda hata alınır.
ilk yol makbuldur..
| Site Kuralları| [ resmi görüntülemek için tıklayın ]
[ resmi görüntülemek için tıklayın ]
Türkiyenin #1 phpBB kaynağı phpbbturkey.com
[ resmi görüntülemek için tıklayın ]
Türkiyenin #1 phpBB kaynağı phpbbturkey.com
- megaplatform
- Kayıtlı Kullanıcı
- İletişim:
Kod: Tümünü seç
-----------------------------------
----[ SQL ]------------------------
-----------------------------------
INSERT INTO phpbb_config (config_name, config_value) VALUES ('fake_online_users', '');
Arkadaşım Ben Bunu Anlayamadım Yardımcı Olabilir Misin ?
http://www.phpbbturkey.com/viewtopic.php?p=366#366RoyaLTurK yazdı:Kod: Tümünü seç
----------------------------------- ----[ SQL ]------------------------ ----------------------------------- INSERT INTO phpbb_config (config_name, config_value) VALUES ('fake_online_users', '');
Arkadaşım Ben Bunu Anlayamadım Yardımcı Olabilir Misin ?
10.Maddeyi inceleyin..
Kimler çevrimiçi
Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir