MOD Kurulum Makalesi (Yeni başlayanlar, bilmeyenler için)

phpBB 2.0.x sürümleri için MODlar hakkında ihtiyacınız olan desteği buradan sorarak alabilirsiniz.
HaYaL-eT
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj gönderen HaYaL-eT »

Hazır forumlar pek bir işe yaramaz..Çünkü size veritabanı yedeği alma imkanını vermiyor..Bu olmadan da site sürekli riskte sayılır her an kapatılabilir... O kadar emek verdiğiniz forumunuz bir anda yok olabilir..

Ayrıca forumunuzun dosyalarına erişim hakkınız bulunmadığı için herhangi bir MOD eklemesi yapamazsınız...

Benim önerim ise kendinizi denemek için ücretsiz hizmet veren http://www.kayyo.com gibi sitelerden ücretsiz alan alıp sitede verilenlerin yardımı ile bir forum sahibi olmanız. Bu sayede forumunuzda bir çok değişikliği yapabilirsiniz. Kendinizi geliştirebilirsiniz..Forumunuz fazla büyümeden bu geçişi yapmanızı öneririm..Başarılar.. :)
Lütfen MSNden ve özelden yardım istemeyin..
miracmert
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj gönderen miracmert »

ya iyide

Kod: Tümünü seç

[UPLOAD]
nedir peki???
çok çok acemiyim...Daha mod eklemeyi, onu bırak buton eklemeyi bilmiyorum yaa :ooops:
Kullanıcı avatarı
pikachu
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj gönderen pikachu »

yükle
miracmert
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj gönderen miracmert »

tamam teşekkür ederim...
çok çok acemiyim...Daha mod eklemeyi, onu bırak buton eklemeyi bilmiyorum yaa :ooops:
musakkaf
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Re: MOD Kurulum Makalesi (Yeni başlayanlar, bilmeyenler için

Mesaj gönderen musakkaf »

ESQARE yazdı:
.....

BİR KAÇ ÖNEMLİ UYARI ve TAVSİYELER:

....

- MOD'ları düzenledikten sonra FTP ile kendi sunucunuza göndermeden önce Yönetim Panelinden Sitenizi Kapatın.Yükleme tamamlandıktan sonra sitenizi açabilirsiniz.

....
"Yönetim Panelinden Siteyi Kapatma" şöyle mi oluyor (emin olmak için soruyorum):

Genel Yönetim > Ayarlar'daki Panoyu kapat
Kullanıcı avatarı
pikachu
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj gönderen pikachu »

evet.
musakkaf
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj gönderen musakkaf »

pikachu yazdı:evet.
Değerli pikachu,
çok teşekkür ederim, senin gibi yardımsever birisinin bu forumda olması çok güzel bir şey, sağol, varol, eksik olma.
önem
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj gönderen önem »

php çok karışıkmış ya :( eskiden vb kullanıyordum şimdide bi phpbb açayım dedim :S kafam kartıştı ya :S
:D
Kullanıcı avatarı
pikachu
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj gönderen pikachu »

karışık gibi gelmesinin sebebi direkt kodlarla uğraşmak ama biraz kavrayınca hamur gibi yani istediğin şekle sokabiliyorsun. :D
Kullanıcı avatarı
FataL_RhymE
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj gönderen FataL_RhymE »

teşekkürler
delican54
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj gönderen delican54 »

arkadaslar bır sorum olcakk bu kodları yazcak yerı arıodum buldum pekı buralara neler yazcazz onu bılmıyorum bastakılerı okudum ama orda ne yazca anlamadım su ftp yı yazmıs olan bırı koyabılırmı nası yapcaz ben pek anlıyamadım ama neseee
Kullanıcı avatarı
pikachu
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj gönderen pikachu »

arkadaşım mesela sana find dediği yerdeki satır artık neyi istemişse onu bul ondan sonra add after, add before yada replaca gibi şeyler var orada yazanları add after diosa sonrasına, add before diosa öncesine ekliycen.
zrr
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj gönderen zrr »

Ftp ile giriş yapıp forumuma bağlanıyorum , her hangi bir mod eklemek için ne yapılması gerekiyorsa onuda yapıyorum , dosyayı buluyorum açıyorum eklemem gerekenleri ekliyorum yada değiştirmem gereken kodları değiştirip kaydet diyerek note defterini kapatıyorum . Ama foruma dönüp baktığımda herhangi bir değişiklik olmuyor .Sonra kaydettiğim kodlarımı yanlış yaptım acaba diye tekrar FTP deki dosyalara dönüp baktığımda ,benim eklediğim yada değiştirdiğim kodlar gözükmüyor nerede yanlış yapıyorum anlamadım...Bu konuda yardımcı olursanız sevinirim...
Kullanıcı avatarı
pikachu
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj gönderen pikachu »

ftpden düzenlediğin dosyalrı attığında üzerine yaz die sorar ozaman onu okeyliyecenm.
zrr
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj gönderen zrr »

pikachu ftp de dosyanın üzerine sağ tıklayınca openle açmıyor zaten bende view ile açıyorum karşıma çıkan not defterinden kodu bulup düzenliyorum ve dosyadan kaydete basıp çıkıyorum . Yada not defterinin sağ üst köşesindeki x ya basıyorum değişiklikler kaydedilsinmi diyor evet diyorum ama tekrar aynı dosyaya dönüp baktığımda kodlarda değişikliği kaydetmemiş oluyor . Onun için dedim acaba yanlış yerdenmi yapıyorum acaba diye :?
Kilitli

“2.0.x MOD Destek” sayfasına dön

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir