admin paneli türkçe olmuyor

phpBB2 Plus kurulum ve çalıştırılmasında meydana gelen sorun ve problemler için buradan yardım alabilirsiniz.
Kilitli
ysnozkn
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

admin paneli türkçe olmuyor

Mesaj gönderen ysnozkn »

arkadaslar dosyaları indirdim ama admin paneli türkçe olmuyor
Kullanıcı avatarı
pikachu
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj gönderen pikachu »

dili türkçe seçtin mi peki??*
Kullanıcı avatarı
onurrum
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj gönderen onurrum »

ayni sorun bende de var admin panalinde turkce yerine sacma sapan seyler var ve turkce yaptim ama olmuyor lutfen yardim edin.

Demisitm ve sorunu cozdum isterseniz sizlere 3 secenek sunuyorum hepsi ayni ama hangisi kolayiniza giderse onu yapasiniz.

1) http://www.phpbbturkey.com/about5153.html girin ve okuyun yapin.

2) PhpBB ana klasöründe includes/page_header.php ve admin/page_header_admin.php dosyalarını bul ve en başlarına alttaki kodu ekle.

Kod: Tümünü seç

<?php 
header ("Content-Type: text/html; charset=iso-8859-9"); 
?>
3) Rapid e ben upload yaptim.

http://rapidshare.com/files/10492714/Ka ... i.rar.html

rar dosyasinin icindekileri cikartin;
klasorler yerleri yaziyor, ftp programi ile o klasore girin ve indirdiginiz klasorun icindekini ftp ile ayni yere atin. size soracak uzerine mi yaziyim diye evet diyeceksiniz.

not: uzerine yazmadan once orjinali pc nize yedekleyin bir sorun cikarsa orjinalini atarsiniz.

fatihbaz arkadasimiza tesekkur ederim.
En son onurrum tarafından 06.01.2007, 16:26 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
Kullanıcı avatarı
Premodded_Delisi
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj gönderen Premodded_Delisi »

arkadaşım orada türkçe yazmaz zaten hem eğer phpBB Plus 1.53a kurdu iseniz sade language klasörüne lang_turkish dosyasını atıp olmaz stat_modules - admin vs. vs. bunlara da lang_turkish klasörü atmanız gerekmektedir..hepsinin klasörleri de farklıdır
Kullanıcı avatarı
onurrum
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj gönderen onurrum »

Peki sen bize bi yazdimci olsan da su admin panelini nasil turkce yapacagimizi söylesen olmasz mi???

Ve ayrica ben yonetim panelini turkce yapmisttim 3 tane seyin basinabir seyler eklemistim düzelmisti ama o formu kapattim ve hangi dosyalardi ve ne yazdim onu hatirlamiyorum sen biliyorsan söyle lütfen.
Kullanıcı avatarı
pikachu
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj gönderen pikachu »

arkadaşım ne kullanıyorsun, hangi program, türkçe dil dosyalarını indirdinmi onları gerekli yerlere attınmı, yani hiç bişey söylemeden nasıl türkçe yapılır demişsin, sorunun iice bi anlat önce.
Kullanıcı avatarı
onurrum
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj gönderen onurrum »

Abi phpbb2 plus 1,53 yuklu ve turkce dil klasorunu de yukledim.

bir ara dedigim gibi omustu uc tane seyi degistirmistim, olmustu ama sorun oldu diye degistirdim diye yeniden eski dosyalari yukledim ve artik yonetim paneli turkce ama sacma sapan yazilar ile dolu.

Bi yardim et Lütfen
erdalson
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj gönderen erdalson »

arkadaşlar aynı sorun bende de var ve bir türlü halledemedim,doğruyu söylemek gerekirse bu işte çok acemiyim.yardımcı olursanız sevinirim.
türkce dil dosyalarını indirdim ve panelden varsayılan dili türkce yaptım ama sayfayı ilk açtığım da türkce oluyor ama giriş yapınca her şey ingilizceye dönüyor.Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler
tomerec
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj gönderen tomerec »

giriş yaptıktan sonra profilinize tıklayın ve oradaki dil seçeneğinide türkçe yapınız
Kullanıcı avatarı
Militarist
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj gönderen Militarist »

İndirdiğiniz Türkçe Dil Paketinde sorun olabilir. Eğer yönetici panelinde anlaşılmayan karakterler çıkıyorsa, muhtemelen sorun budur. Yani indirdiğiniz Türkçe Dil Paketinde problem vardır, sağlıklı çalışmıyordur.
İhtilâl istiyorum,
Mukaddes bir ihtilâl...
fecirbey
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj gönderen fecirbey »

ya beyler gerçektende biri bu konuyu aydınlatsın admin paneli ingilizce hadi az çok anlıyoruzda idare ediyoruz ancak bi çare bulun lütfen...saygılar
Kilitli

“phpBB2 Plus Destek” sayfasına dön

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir