Kullanıcı Grupları

phpBB 2.0.x kurulum ve çalıştırılmasında meydana gelen sorun ve problemler için buradan yardım alabilirsiniz.
Kilitli
LaBoRaNT
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Kullanıcı Grupları

Mesaj gönderen LaBoRaNT »

Kullanıcı gruplarında ilk kayıt olan kullanıcıyı otomatik olarak bir grubun üyesi olmasını istiyorum. Atıyorum yeni üye grubuna otamatik kayıt olmasını istiyorum. Bunu nasıl yapabilirim? veya böyle birşey oluyor mu?

Yardımlarınızı bekliyorum ve teşekkürlerimi sunuyorum.
fatihbaz

Mesaj gönderen fatihbaz »

yeni üye grubuna katılmak için 1 mesaj gerekli şekilde yaparsan üye oldugunda 1 mesaj yazaryazmaz yeni üye grubuna katılırım.ama o 1 mesajı da yazmadan olur mu bilmem
djoktay
Kayıtlı Kullanıcı

Mesaj gönderen djoktay »

oluyo
Kullanıcı avatarı
CaN_BaKıR
Kayıtlı Kullanıcı

Mesaj gönderen CaN_BaKıR »

Mesaj sayısını 0 yaparsan istediğin gruba otomatik üye olmuş olur...
[ resmi görüntülemek için tıklayın ]
phpBB Nasıl Kurulur
https://www.phpbbturkey.com/viewtopic.php?t=35
Mod Nasıl Kurulur
https://www.phpbbturkey.com/viewtopic.php?t=108

Lütfen Özel Mesaj Atıp Soru Sormayınız !!!
LaBoRaNT
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Öncelikle Teşekkür ederim cevap veren tüm arkadaşlara.

Soruyu eksik sormuşum. Yeni üyeyi kullanıcı seviyelerinden yaptım. Ama o yeni üyeyi color grouptan ilk olarak bir renk almalarını nasıl sağlarım.

atıyorum yeni üye siyah(0 mesaj), üye (20 mesaj siyah), daimi üye (40 mesaj) mavi olsun şeklinde yapmak istiyorum.

yani kullanıcı rütbelerini color groupta görmek istiyorum.
fatihbaz

Mesaj gönderen fatihbaz »

madem seviyeleri ayarladınız zaten color groups da renkleri ayarladıgınız bölümde onlar görünür.oradan seçersiniz renkleri......mesela seviyelerde üye,daimi üye,yeni üye var...color groups da renkleri ayarladıgınız yerde bu gruplara gerekli rengi verin.şuan hatırlamıyorum belki gruplar otomatik eklenmiyor olabilir color goups a olmazsa siz ekleyin onları...önemli olan seviyelerdekini halletmek.onuda yapmışsınız zaten ;)

kolay gelsin.......
LaBoRaNT
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

kullanıcı seviyeleri (rütbeleri var) onu kullanıcı gruplrında veya color groupta göremiyorum o yüzden birisi rütbe aldığında atıyorum yeni userdan userlayığa geçtiğinde userın rengini alsın gibi şeyleri yapmak istiyorum ama olmuyor. çıkamadım bir türlü işin içinden
LaBoRaNT
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

kimse bilmiyor mu? Yardımlarınızı bekliyorum bir türlü çözemedim bu sorunu muhtemelen vardır çözümü ama ben bulamadım
Kilitli

“2.0.x Destek Forumu” sayfasına dön

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir