***/includes/bbcode.php on line 381 Hatası yardım edin arkdş

phpBB2 Plus kurulum ve çalıştırılmasında meydana gelen sorun ve problemler için buradan yardım alabilirsiniz.
Kilitli
neddloyd
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

***/includes/bbcode.php on line 381 Hatası yardım edin arkdş

Mesaj gönderen neddloyd »

Arkadaşlar sitenin ne ftp sine nede admin paneline bugun hiç giriş yapmadım hiç bi şekilde oynama felan filan zart zurt yapmadım siteyi açtım hiç bisorun yoktu siteyi aşşa küçülttüm sonra bi girdim bu hata yazısını verdi bana

Fatal error: Maximum execution time of 30 seconds exceeded in *****/httpdocs/includes/bbcode.php on line 381

Ya bbcode.php nin 381 satırını tam bulamasamda oralara yakın bi yerlerde bunlar var

Kod: Tümünü seç

// real
	$patterns[] = "#\[ram:$uid\]([^?].*?)\[/ram:$uid\]#si";
	$replacements[] = $bbcode_tpl['ram'];
	// sound
	$patterns[] = "#\[stream:$uid\]([^?].*?)\[/stream:$uid\]#si";
	$replacements[] = $bbcode_tpl['stream'];
	// [flash width= height= loop= ] and [/flash] code..
	$patterns[] = "#\[flash width=([0-6]?[0-9]?[0-9]) height=([0-4]?[0-9]?[0-9]):$uid\]([^?].*?)\[/flash:$uid\]#si";
	$replacements[] = $bbcode_tpl['flash'];
	// [flash width= height= loop= ] and [/flash] code..
	$patterns[] = "#\[video width=([0-6]?[0-9]?[0-9]) height=([0-4]?[0-9]?[0-9]):$uid\]([^?].*?)\[/video:$uid\]#si";
	$replacements[] = $bbcode_tpl['video'];
 	$text = preg_replace($patterns, $replacements, $text);
	// align
	$text = preg_replace("/\[align=(left|right|center|justify):$uid\]/si", $bbcode_tpl['align_open'], $text);
	$text = str_replace("[/align:$uid]", $bbcode_tpl['align_close'], $text);
	// marquee
	$text = preg_replace("/\[marq=(left|right|up|down):$uid\]/si", $bbcode_tpl['marq_open'], $text);
	$text = str_replace("[/marq:$uid]", $bbcode_tpl['marq_close'], $text);
	// table
	$text = preg_replace("/\[table=(.*?):$uid\]/si", $bbcode_tpl['table_open'], $text);
	$text = str_replace("[/table:$uid]", $bbcode_tpl['table_close'], $text);
	// cell
	$text = preg_replace("/\[cell=(.*?):$uid\]/si", $bbcode_tpl['cell_open'], $text);
	$text = str_replace("[/cell:$uid]", $bbcode_tpl['cell_close'], $text);
	// center
	$text = preg_replace("/\[center:$uid\]/si", $bbcode_tpl['center_open'], $text);
Arkadaşlar lütfen yardım edin ftp den bbcode.php bu dosyayı yenide yükledim sorun çözülmüyor site açılıyor ama üye girişi yapınca yukarıdaki hatayı alıyorum çıldıracam arkadaşlar lütfen yardım edin ....

phpbbPlus 1.53 kullanıyorum reklam olarak algılamayım lütfen siteye bakmak isterseniz[/url]
http://WwW.MyCbu.Net Celal Bayar Üniversitesi Öğrenci Dayanışma Platformu ....
neddloyd
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj gönderen neddloyd »

arkadaşlar lütfen yaaa bilen yokmu yok desin başka sitelere gideyim ama bakıpda yorumsuz kalmayın bişey söyleyin
:(
http://WwW.MyCbu.Net Celal Bayar Üniversitesi Öğrenci Dayanışma Platformu ....
Kullanıcı avatarı
ESQARE
Web Sitesi Yöneticisi
Web Sitesi Yöneticisi
İletişim:

Mesaj gönderen ESQARE »

Sitenizin ana dizinine .htaccess dosyası oluşturun (ya da bu dosya varsa en alt satıra yazın) ve içerisine şu komutu yazın:

Kod: Tümünü seç

php_value max_execution_time 30000
Eğer hata alırsanız hosting firmanızla görüşün onlar ayarlar. Eğer host makina kendinizinse ve root erişiminiz varsa /etc/php.ini dosyası içerisinden max_execution_time değerini arttırın
Resim
phpBB Eklenti Kurulumu | Kurallar | phpBB3 İzinleri | Otel Rehberi

Kurallarımız gereği lütfen özel mesaj ile yardım istemeyiniz, cevap vermiyoruz.
Kilitli

“phpBB2 Plus Destek” sayfasına dön

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 5 misafir