mail kontrolü...

phpBB 2.0.x sürümleri için yapılmasını istediğiniz veya arayıpta bulamadığınız MODları buraya yazabilirsiniz.
Kilitli
evreka
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

mail kontrolü...

Mesaj gönderen evreka »

Arkadaşlar forumuma girenleri kontrol etmek istiyorum. Mesela sadece mail adresi uzantısı @msn.com olanlar üye olsun gibi. Bu tarz bir engelleme yapmak mümkünmü??
evreka
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj gönderen evreka »

arkadaşlar yok mu bu konuda bilgisi olan nasıl yapabilrim????????
Kullanıcı avatarı
asdf29
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj gönderen asdf29 »

mail banlama kısmından üye olunmasını istemediğin mail adreslerini *@adres.com şeklinde banlarsan o mailden üye olunmaaz.. diyelim sadece hotmail.com dan mail ile üye almak istiyorsun o zaman *@mynet.com *@yahoo.com *@gmail.com aklına ne kadar mail geliyorsa böyle banlarsan onlardan üye olunamaz bu sayede :roll: ben bunu anladım :(
asdf29 Iz Birakir..
evreka
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj gönderen evreka »

asdf29 yazdı:mail banlama kısmından üye olunmasını istemediğin mail adreslerini *@adres.com şeklinde banlarsan o mailden üye olunmaaz.. diyelim sadece hotmail.com dan mail ile üye almak istiyorsun o zaman *@mynet.com *@yahoo.com *@gmail.com aklına ne kadar mail geliyorsa böyle banlarsan onlardan üye olunamaz bu sayede :roll: ben bunu anladım :(
Eski kullanıcılarım var farklı mail adresleriyle. Banlarsam bunlarda kullanım dışı kalacaklar. Bununla ilgili mail kontrolu yapan bir mod var mı????
Kullanıcı avatarı
Dn_35
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj gönderen Dn_35 »

Yasakladığın ana kadar üye olmuşlar zarar görmezler, yanlız girişe duyuru yapman gerek sitemize falanca mail adresiyle üyle olunabilir diye.
evreka
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj gönderen evreka »

Dn_35 yazdı:Yasakladığın ana kadar üye olmuşlar zarar görmezler, yanlız girişe duyuru yapman gerek sitemize falanca mail adresiyle üyle olunabilir diye.
Teşekkürler...

Bu arada Allow E-Mail Hack diye bir mod buldum istediğim özelliğe sahip. Daha kurmadım ama umarım eski kullanıcılarıma zarar vermez.. İndirmek isteyenler için:

http://www.phpbbhacks.com/download/7256

(ya bua arada birşey soracam mesajda yazı yazıp bu yazıya nasıl link veriyoruz. tıkla felan gibi)
Kullanıcı avatarı
Dn_35
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj gönderen Dn_35 »

Download Allow E-Mail Hack

Şeklinde yapmak için aşağıdaki gibi yapman lazım.

Kod: Tümünü seç

[url=http://www.phpbbhacks.com/download/7256]Download Allow E-Mail Hack[/url]
evreka
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj gönderen evreka »

Dn_35 yazdı:Download Allow E-Mail Hack

Şeklinde yapmak için aşağıdaki gibi yapman lazım.

Kod: Tümünü seç

[url=http://www.phpbbhacks.com/download/7256]Download Allow E-Mail Hack[/url]
Teşekkürler...
Kilitli

“2.0.x MOD İstekleri” sayfasına dön

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 4 misafir