İmzaya resim eklentisi.

phpBB Türkiye ile ilgili görüş, istek ve önerilerinizi bu foruma yazın
phpBB ile ilgili sorulan tüm soru başlıkları kilitlenecek veya silinecektir.
phpBB Türkiye hakkında görüş, istek ve önerilerinizi bu foruma yazabilirsiniz. Site ile ilgili olmayan mesaj yazanlar, başka siteleri kötüleyenler, konu dışına çıkanlar ya da yöneticileri kötüleyici mesaj yazanlar uzaklaştırılacaktır.
Forum kuralları
- Yeni bir başlık açarken lütfen konu başlığına "Acil yardım", "Acele yardım" tarzlarında içerisinde "yardım" kelimesi geçen cümleler yazmayınız. Bu tip başlıklara kesinlikle cevap verilmeyecektir. Lütfen konu başlığına içeriği en iyi özetleyen anlaşılabilir bir cümle yazınız.

- Ayrıca yeni başlıklarınızı kesinlikle ilgili forumlara açınız. Örneğin, phpBB3 kurulum ve çalıştırması hakkında bir sorununuz varsa "3.0.x Destek Forumu" forumuna başlık açınız; phpBB3 temasından kaynaklı bir sorunuz varsa "3.0.x Stil/Tema Geliştirme & Tartışma & Yardım" forumuna başlık açınız; phpBB3 mod/eklentileriyle ilgili sorununuz varsa "3.0.x MOD Destek" forumuna başlık açınız. Bu kurala uymayan kullanıcıların başlıkları silinebilir ve kullanıcı uyarı alabilir ya da süresiz uzaklaştırılabilir.

- Site kurallarımızı okumadan kesinlikle forumlarımıza herhangi bir katılım yapmayınız.
BLooD
Uzaklaştırıldı
İletişim:

İmzaya resim eklentisi.

Mesaj gönderen BLooD »

merhaba.
yöneticilerden özür diliyorum.
Sizden bi ricam olacakdı.

Bazı üye arkadaşlar imza bölümüne haddinden büyük resimler koyuyorlar :!: afedersiniz ama 256 MHZ kullanıyorum. birbirimizi biraz anlayışla karşılarsk sevinirim.

Yönetici arkadaşlardan imza bölümüne resim eklenti yasağı koymalarını rica ediyorum. Çünki forum sayfası gerçekten çok geç açılıyor.

Teşekkür ederim.
iyi çalışmalar
İmza, kurallara aykırı olduğu için site yönetimi tarafından değiştirildi.
Kullanıcı avatarı
ESQARE
Web Sitesi Yöneticisi
Web Sitesi Yöneticisi
İletişim:

Mesaj gönderen ESQARE »

Site kurallarının 7. maddesinde açıkça belirtilmesine rağmen bu konuyu takip ediyoruz, fakat gözümüzden kaçanlar oluyor. Bu tarz imzaları kullanan kullanıcı adlarını belirtirseniz bu başlıktan okuyabilirler, belirli bir süre zarfında imzasını düzeltmeyenler için gereken yapılacaktır.
Resim
phpBB Eklenti Kurulumu | Kurallar | phpBB3 İzinleri | Otel Rehberi

Kurallarımız gereği lütfen özel mesaj ile yardım istemeyiniz, cevap vermiyoruz.
BLooD
Uzaklaştırıldı
İletişim:

Mesaj gönderen BLooD »

ESQARE yazdı:Bu konuyu takip ediyoruz, fakat gözümüzden kaçanlar oluyor. Bu tarz imzaları kullanan kullanıcı adlarını belirtirseniz bu kullanıcılar bu başlıktan okuyacaktır, bu süre zarfında imzasını düzeltmeyenler için gereken yapılır.
peki teşekkür ederim saolun
İmza, kurallara aykırı olduğu için site yönetimi tarafından değiştirildi.

“Görüş - İstek - Öneri” sayfasına dön

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir