şimdiden ilginize teşekkür ederim
1. ben siteme avatar ekliyemiyorum
2. veritabanı yedeği alamıyorum
3. resim ekleye miyorum
4. kullanıcı rütbesi eklerken resim koyamıyorum veya nasıl konuluyo
5. dosya ekleme veya silme nasıl yapcam ?
6. sitemin güvenliğini nasıl sağlıcam ?
7. phpbb nin kendi adıma forum sitesi nasıl nerden alabilirim
bu sorunlarıma cvp lütfen burdan veya msn adresimden harun_kavak@hotmail.com
sitedeki problemler
-
- Kayıtlı Kullanıcı
- İletişim:
1) ücretsiz siteden siteye değişir bu destekleri ama yönetimden ayarlarda vatar yeri var oradan gerekli iznler vermen gerekli dosya büyüklüklerine ayarlaman lazım(tabi bedava site izin veriyorsa)
2) yazdım önceden ücretsizde böyle bir olay yok
3)resim derken neyi kasttetin anlamadım ama galiba mod kurulması gerekiyor, bunuda hazır sitelerde yapamazsın,
4)rütbe eklerken altta rütbe resmi diye bir yer oluyor ama oradan dışardaki bi adresten resim yükleniyormu emin değilim, oraya yüklemek istediğin resimin linkini koy yüklerse oluyordur, yüklemezse olmuyordur,
5)onun içinde mod kurman lazım ve hazır forumlarda bu yok,
6)hazır forumlarda site güvwenliğiyle ilgili senin yapacağın hiç bişey yok, foırum hizmetini veren yerin verdiği hizmetle yetinirsin
7)kendi siteni açmak için bir host bir alan adı ve phpbb kurulum dosyalarına ihtiyacın var, gerekli bilgiler destek bölümü içinde kurulum başlığı altında verilmiştir.
2) yazdım önceden ücretsizde böyle bir olay yok
3)resim derken neyi kasttetin anlamadım ama galiba mod kurulması gerekiyor, bunuda hazır sitelerde yapamazsın,
4)rütbe eklerken altta rütbe resmi diye bir yer oluyor ama oradan dışardaki bi adresten resim yükleniyormu emin değilim, oraya yüklemek istediğin resimin linkini koy yüklerse oluyordur, yüklemezse olmuyordur,
5)onun içinde mod kurman lazım ve hazır forumlarda bu yok,
6)hazır forumlarda site güvwenliğiyle ilgili senin yapacağın hiç bişey yok, foırum hizmetini veren yerin verdiği hizmetle yetinirsin
7)kendi siteni açmak için bir host bir alan adı ve phpbb kurulum dosyalarına ihtiyacın var, gerekli bilgiler destek bölümü içinde kurulum başlığı altında verilmiştir.
-
- Kayıtlı Kullanıcı
- İletişim:
hostların fiyatları ve özellikleri çok değişik olduğu için bi yer yok ama bu tip konuların tartışıldığı forumlara bakıp fikir edinebilirsin.
forum yazılımına sıra gelince seçenek çok ama türkçe desteği ve özellikleriyle phpbb gayet iyi, başalrda mod kurulumunda falan zorlanıyorlar ama öğrenince site elinde bi hamura dönüyor, istediğin şeyi istediğin yere ekleyebiliyorsun. ama vbulletin gibi programlarda var lisans ücreti 160 $
forum yazılımına sıra gelince seçenek çok ama türkçe desteği ve özellikleriyle phpbb gayet iyi, başalrda mod kurulumunda falan zorlanıyorlar ama öğrenince site elinde bi hamura dönüyor, istediğin şeyi istediğin yere ekleyebiliyorsun. ama vbulletin gibi programlarda var lisans ücreti 160 $

-
- Kayıtlı Kullanıcı
- İletişim:
bu arada host alırken dikkatli olmanı öneririm ucuz olsun da ne olursa olsun deme bir gün yedek almadan serverları sıfırlarlar çok üzülürsün sonra:)
her inişin bir çıkışı,her gecenin bir sabahı mutlaka vardır....
http://www.bilgicafe.com
buda blogum
http://holidayinturkey.blogcu.com/
http://www.bilgicafe.com
buda blogum

http://holidayinturkey.blogcu.com/
-
- Kayıtlı Kullanıcı
- İletişim:
Acil yardıma ihtiyacım var arkadaşlar... kayyo.com'dan aldığım sitelere kodları ekliyordum herşey yolunda giderken yöneticiler ve modlar için özel oda açmak için kod yazdım şimdi bana yönetim paneline girerken şifre ve kullanıcı adı soruyor extradan.. yazıyorum almıyor sayfa görüntülenemiyor hatası veriyor ondan sonra.. Yani anlayacagınız forumyönetimine giremiyorum sitede o kodu nasıl silebilirim.. Phpbb2 yi baştan kurdum flashfxp programından yine düzelmedi.. bana yardımcı olabilirmisiniz acaba?
[ resmi görüntülemek için tıklayın ]
Bu kodu nasıl silebilirim.. Forum yönetimine giremiyorum.. Ya da forumu komple silmenin bi yöntemi var mı?
[ resmi görüntülemek için tıklayın ]
Bu kodu nasıl silebilirim.. Forum yönetimine giremiyorum.. Ya da forumu komple silmenin bi yöntemi var mı?
Kimler çevrimiçi
Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Bing [Bot] ve 2 misafir