Bay ve Bayanlara özel bölümler oluşturmak istiyorum. gender mod kurulu fakat kullanıcı cinsiyeti bir defa seçecek(ya kayıtta ya da daha sonradan profilden) Daha sonradan değiştiremeyecek.
Sonradan Cinsiyet değişimi Admin ve Moderatörlerin yetkisinde olmasını istiyorum.Forum açarken sadece erkek sadece bayan girebilecek şelilde secenek olacak.
Bunların hepsini bir modda istesem çok mu olurum. Böyle bir mod varmıdır.
yardımlarınızı bekliyorum iyi çalışmalar
Bay ve Bayanlara Özel Bölümler
tamam doğru diyorsunda 600 kişilik forumda tek tek nasıl seçeyim insaf.etem yazdı:bay bayan modunu bilmiyorum ama
bayanlar grubu baylar grubu iki grub bu grublara üyeleri ekleyebilirsiniz yada üyeler kendilerini eklebilirler
forum izinlerindende hangi grubun hangi forumu görebileceğini yetkisini verebilirsiniz..
Ve her gün yeni kayıt olanlar olacak yani. Aslında vardır dediğim gibi bir mod ama ingilizce karşılığını bilsek hallederiz.
Yokmu arkadalar Derdime bir çare. grup üyeliklerinden desen oda tor tek tek üye edeceksin. kendileri kaydolsun dersen erkekler bayanlar bölümüne girer bayanlar erkekler bölüme girer huzursuzluk olur bir anlamı olmaz. Tamamen bağımsız iki forum ihtiyacım var ama yapamadım. kafayı yiyecem
Kimler çevrimiçi
Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 4 misafir