peki ama aklıma şu takıldı full_album_pack_1_2_1 bunun üzerine cupra senin kileri install etseksek ne faydası olcak yoksa hiç kurcalamıyayım mı?
bu ark ın sitesinde en çok oylananlar en son gelenler soldan sağa doğru bu şekilde nasıl yapabiliriz tşkleermusetr yazdı:ben http://www.musetr.com/phpbb/album.php bu linkde halini kulanıprum tek istedğim acaba burhanabi.com dada olan resmleri büyük hallerini açınca çıkan resmn üstüne yazı kodu onu yapabilirmyiz???
olabilirde ne alaka..paskalaki yazdı:phpbb3 beta 4 de uygun mu
bir sonraki versiyonda zaten türkçe dil desteği otomatik olarak gelecekMyyHost.Com yazdı:ben az önce phpbbhacks ten indirip kurdum sonra yazarının sitesinden de cupra nın dil dosyasını görünce ekledim saol kardeş türkçeleşmesi iyi oldu
peki ama aklıma şu takıldı full_album_pack_1_2_1 bunun üzerine cupra senin kileri install etseksek ne faydası olcak yoksa hiç kurcalamıyayım mı?
@cupraAdmin CP içindeki "cgi-in klasörüne " yönetim panelinden girerek klasör yolunu tanımlayın. Eğer forum ana dizinde kuruluysa sorun yok ayar yapmaya gerek yok; ama forumunuz, alt dizine forumunuz kurulduysa, cgi-bin yolunu phpBB kalasörüne göre ayarlayın..
cgi-bin/ Ana Dizinin içine tmp klasörünü yerleştirin: cgi-bin/tmp/ şeklinde..
dosyalardan cgi-bin/nuffload.cgi dosyasını ftp' bağlanarak cgi-bin/nuffload.cgi adresine atın.
cache den olabilir..RAUVAS yazdı:bende resimler çıkmıyor sorun nerde olabilir arkadaşlar?![]()
Burada ne demek istiyor açabilirmisiniz?cupra yazdı: .
Admin CP içindeki "cgi-in klasörüne " yönetim panelinden girerek klasör yolunu tanımlayın. Eğer forum ana dizinde kuruluysa sorun yok ayar yapmaya gerek yok; ama forumunuz, alt dizine forumunuz kurulduysa, cgi-bin yolunu phpBB kalasörüne göre ayarlayın..
cgi-bin/ Ana Dizinin içine tmp klasörünü yerleştirin: cgi-bin/tmp/ şeklinde..
dosyalardan cgi-bin/nuffload.cgi dosyasını ftp' bağlanarak cgi-bin/nuffload.cgi adresine atın.
Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir