arkdaşlar ben kurmuş olduğum forumda avatar yüklencek yeri bi türlü bulamadım biri yardım edermi acaba sorun yüklemiş olduğum temadan mı kanaklanıyoadres
http://www.makinekulubu.com/fikirmeydani
http://www.makinekulubu.com/fikirmeydani
arkadaşım anlatamıyormuyum?mechanix yazdı:bilgilerin için teşekkürler şimdi ben avatar galerisi oluşturmak istiyom bi kaç avatar yükledim ama bi türlü yüklediklerimi seçemiyom bunun için ne yapmalıım bide avatar seçmeyenlere otamatik avatar olmasını istiyom bunu nasıl yapabilirim şidmiden teşekkürler

/images/avatars/galery/galerin1
/images/avatars/galery/galerin2
/images/avatars/galery/galerin3
/images/avatars/galery/galerin4
/images/avatars/galery/galerin5
/images/avatars/galery/galerin6
/images/avatars/galery/galerin7
diye gidersin ...

İmza, kurallara aykırı olduğu için site yönetimi tarafından değiştirildi.
1-yönetim paneli
2-avatar ayarlarına giriyorsun
3-Galeri avatarlarını aç Evet
4-Uzak avatarları aç Evet
5-Başka bir siteden link verilen avatarlar Evet
phpBB ana klasörüne göre, örn: images/avatars
Avatar Galeri Klasörü images/avatars
phpBB ana klasörüne göre önceden yüklenmiş avatarların yeri, örn: images/avatars/gallery
dizinlerin kodlarınıda 777 yaparsın...
2-avatar ayarlarına giriyorsun
3-Galeri avatarlarını aç Evet
4-Uzak avatarları aç Evet
5-Başka bir siteden link verilen avatarlar Evet
phpBB ana klasörüne göre, örn: images/avatars
Avatar Galeri Klasörü images/avatars
phpBB ana klasörüne göre önceden yüklenmiş avatarların yeri, örn: images/avatars/gallery
dizinlerin kodlarınıda 777 yaparsın...
Bakın arkadaşlar arkadaş size derdini tam anlatamadı sanırım. Aynı dert bendede var.
Avatarları yükledim images/temlates/avatars/galeri diye herneyse CHMOD777 de yaptım.
Ama asıl sorun Forumda Profiline [Hesabınız] bölümüne girince avatar secme yeri yok.
Artı Admin paneldede Avatar adına hiç bir şey yok... Bu yeni yüklediğimiz temadanmı kaynaklanıyor? Yoksa Mod mu eklememiz lazım lütfen yardım...
Avatarları yükledim images/temlates/avatars/galeri diye herneyse CHMOD777 de yaptım.
Ama asıl sorun Forumda Profiline [Hesabınız] bölümüne girince avatar secme yeri yok.
Artı Admin paneldede Avatar adına hiç bir şey yok... Bu yeni yüklediğimiz temadanmı kaynaklanıyor? Yoksa Mod mu eklememiz lazım lütfen yardım...
Kimler çevrimiçi
Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir