rütbeler ve resim

phpBB destek veya chat forumu değildir
phpBB ile ilgili sorulan tüm soru başlıkları kilitlenecek veya silinecektir.
Bu forumda phpBB sorunları dışındaki genel Webmaster sorunlarını ve problemlerini tartışabilirsiniz.
Forum kuralları
- Yeni bir başlık açarken lütfen konu başlığına "Acil yardım", "Acele yardım" tarzlarında içerisinde "yardım" kelimesi geçen cümleler yazmayınız. Bu tip başlıklara kesinlikle cevap verilmeyecektir. Lütfen konu başlığına içeriği en iyi özetleyen anlaşılabilir bir cümle yazınız.

- Ayrıca yeni başlıklarınızı kesinlikle ilgili forumlara açınız. Örneğin, phpBB3 kurulum ve çalıştırması hakkında bir sorununuz varsa "3.0.x Destek Forumu" forumuna başlık açınız; phpBB3 temasından kaynaklı bir sorunuz varsa "3.0.x Stil/Tema Geliştirme & Tartışma & Yardım" forumuna başlık açınız; phpBB3 mod/eklentileriyle ilgili sorununuz varsa "3.0.x MOD Destek" forumuna başlık açınız. Bu kurala uymayan kullanıcıların başlıkları silinebilir ve kullanıcı uyarı alabilir ya da süresiz uzaklaştırılabilir.

- Site kurallarımızı okumadan kesinlikle forumlarımıza herhangi bir katılım yapmayınız.
sinemis
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

rütbeler ve resim

Mesaj gönderen sinemis »

arkadaşlar bugün yeni bi site açtım fakat fazlasıyla acemi olduğum için hiçbişi yapamadım forumda rütbeler nsl resim eklicem galeriye nsl resim koyabilirim basit sorularıma cvp verebilecek biri varmı
BLooD
Uzaklaştırıldı
İletişim:

Re: rütbeler ve resim

Mesaj gönderen BLooD »

sinemis yazdı:arkadaşlar bugün yeni bi site açtım fakat fazlasıyla acemi olduğum için hiçbişi yapamadım forumda rütbeler nsl resim eklicem galeriye nsl resim koyabilirim basit sorularıma cvp verebilecek biri varmı
defalarca yazıldı arama yapınız :wink:
İmza, kurallara aykırı olduğu için site yönetimi tarafından değiştirildi.
sinemis
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj gönderen sinemis »

aradım bakmadığım yer kalmadı dün gece siteyi altüst ettim ama yok nece yazılmış ya bilen varmı link gönderebilirmi lütfen yaa nereye bakıım hangi bölümde bunu sölyn bari :cry:
BLooD
Uzaklaştırıldı
İletişim:

Mesaj gönderen BLooD »

sinemis yazdı:aradım bakmadığım yer kalmadı dün gece siteyi altüst ettim ama yok nece yazılmış ya bilen varmı link gönderebilirmi lütfen yaa nereye bakıım hangi bölümde bunu sölyn bari :cry:
images/avatars/galery/DOSYALARIN BURAYA

Klasörü Ayarı CMOD 777

Olacak :) hepsi bu arama yapmamışsınız 3-5 arkadaşa daha yapıldı :wink:
sinemis
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj gönderen sinemis »

saol ama beceriksiz ben yapamadım yine detaylı anlatırmısın :oops:
BLooD
Uzaklaştırıldı
İletişim:

Mesaj gönderen BLooD »

sinemis yazdı:saol ama beceriksiz ben yapamadım yine detaylı anlatırmısın :oops:
bunun daha detaylı anlatım yolu yok ki :lol:

images dosyasına gir onun içinde avatars olması lazım onada gir.
onun içinde galery olacak ona girecek sora önünde sadece index.html olacak

sende mesala Kullanici1 diye klasör yarattın Avatarını Kullanici1 klasörüne attın o klasörü. ( KLASÖR İÇİNDEKİLER DEĞİL ) images/avatars/galery/ içine atacaksın yani index.html olan yere :wink: bundan dahada açık konuşamam artık :roll: Resimli anlatmam gerekecek :roll:
sinemis
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj gönderen sinemis »

çok teşekkürler :D :oops:
Kullanıcı avatarı
RSNBK
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj gönderen RSNBK »

sanırım siten free site yani ftp erişimi yok onun için yukardaki denilenleri unut..yönetim panelinden seviye bölümünden rütbe linklerini ekle bukadar :wink:
Exploit
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

cewap

Mesaj gönderen Exploit »

ya bana 'ftp' adresi gelmemiş ben koyamıyorum bu sorunu çözmek için ne yapmam gerekiyor
:|
Bu Vatan Türklerindir Türklerin Kalacak

Şehitler Ölmez Vatan Bölünmez

http://forum41.fopim.com

“Genel Tartışmalar” sayfasına dön

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir