flash chat

phpBB2 Plus kurulum ve çalıştırılmasında meydana gelen sorun ve problemler için buradan yardım alabilirsiniz.
Kilitli
seanun
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

flash chat

Mesaj gönderen seanun »

portalda sohbete tıklandıgında flash chat e gıtsın istiyorum ayrıca flash chat forumun sayfasında olsun ıstıyorum yanı ustte yine menu olcak bunu nası yapabılırım cok sey mi istiyorum yoksa? :?
BLooD
Uzaklaştırıldı
İletişim:

Re: flash chat

Mesaj gönderen BLooD »

seanun yazdı:portalda sohbete tıklandıgında flash chat e gıtsın istiyorum ayrıca flash chat forumun sayfasında olsun ıstıyorum yanı ustte yine menu olcak bunu nası yapabılırım cok sey mi istiyorum yoksa? :?
menünü header.tpl den yapacaksın.

ama sana şunu söyliim. FLASH CHAT'i önermiyorum. çünki başlı başına bir FLASH ! açıkları kapatılamaz... !
İmza, kurallara aykırı olduğu için site yönetimi tarafından değiştirildi.
seanun
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj gönderen seanun »

evet dediğini duymustum ama bazı sitelerde bu açıkların nasıl fixleneceği veriliyor. PEki bunlar tam anlamıyla bu acıkları kapatamaz mı :?
BLooD
Uzaklaştırıldı
İletişim:

Mesaj gönderen BLooD »

seanun yazdı:evet dediğini duymustum ama bazı sitelerde bu açıkların nasıl fixleneceği veriliyor. PEki bunlar tam anlamıyla bu acıkları kapatamaz mı :?
kardeş Flash Chatdan ben kadar anlayan birisi olamaz ... ! anlayan bi kişi vardır oda tuhaf ondan sorası benim :wink:

Dediğimi iyi oku. Flash Chat başlı başına flash ! bu yüzden AÇIKLARI Kapatılamaz. ..

Ama ne öneriyorsun dersen 123 FlashChat olabilir. :wink:
İmza, kurallara aykırı olduğu için site yönetimi tarafından değiştirildi.
seanun
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj gönderen seanun »

anladıgım kadaryla sen bu işten anlıosun :lol: . o yuzden tavsıyene uyucam.yardımın için saol 123 flash chat i deniyim :wink:
aksaray23
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

flashchat ile ilgili konu acalım

Mesaj gönderen aksaray23 »

o zaman kardes flashchat ile ilgili konu acalım ben flashchatte tek sorun olarak banlanan kisilerin forumdan da banlanması olarak goruyom madem anlıyorsun bize yardım edersen sevinirim
Kilitli

“phpBB2 Plus Destek” sayfasına dön

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir