[MOD] Photo Album / Albüm Mod v2.0.54
arkadaşlar bunu foruma include etmeden direk kurmanın bi yolu varmı mesela ben http://www.domainim.com/album şekinde direk kurmak istiyorum yapamazmıyız?
Selam
Benim sorum biraz enteresan. daha dün ilk kez phpbb formu kurdum ardından sorunsuz bi şekilde güvenlik modlarını kurdum ancak album kurduktan sonra sorunlar yaşamaya başladım.
Album de sql sorguladıktan sonra başarılı tamamlandı ve sonra gerekli değişiklikleri yaptım. Hatalar almaya başlayınca Prefix imin phpbb2_ olduğunu sonradan farkettim ve tekrar prefixleri değiştirerek sql sorgusu çektim bu sefer düzeldi albümü görebiliyordum ancak sorun bitmedi tabi
Albüm resminin yanında Albüm yazısı yazmıyordu. ikinci olarak albüme giriş yaptığımda
uyarısını alıyorum. Yardımcı olabilecek ve fikri olan var mı acaba?
Burak
http://www.supermoto-tr.com/forum
Benim sorum biraz enteresan. daha dün ilk kez phpbb formu kurdum ardından sorunsuz bi şekilde güvenlik modlarını kurdum ancak album kurduktan sonra sorunlar yaşamaya başladım.
Album de sql sorguladıktan sonra başarılı tamamlandı ve sonra gerekli değişiklikleri yaptım. Hatalar almaya başlayınca Prefix imin phpbb2_ olduğunu sonradan farkettim ve tekrar prefixleri değiştirerek sql sorgusu çektim bu sefer düzeldi albümü görebiliyordum ancak sorun bitmedi tabi
Albüm resminin yanında Albüm yazısı yazmıyordu. ikinci olarak albüme giriş yaptığımda
Kod: Tümünü seç
Could not query recent pics information
DEBUG MODE
SQL Error : 1064 You have an error in your SQL syntax; check the manual that corresponds to your MySQL server version for the right syntax to use near '' at line 10
SELECT p.pic_id, p.pic_title, p.pic_desc, p.pic_user_id, p.pic_user_ip, p.pic_username, p.pic_time, p.pic_cat_id, p.pic_view_count, u.user_id, u.username, r.rate_pic_id, AVG(r.rate_point) AS rating, COUNT(DISTINCT c.comment_id) AS comments FROM phpbb2_album AS p LEFT JOIN phpbb2_users AS u ON p.pic_user_id = u.user_id LEFT JOIN phpbb2_album_cat AS ct ON p.pic_cat_id = ct.cat_id LEFT JOIN phpbb2_album_rate AS r ON p.pic_id = r.rate_pic_id LEFT JOIN phpbb2_album_comment AS c ON p.pic_id = c.comment_pic_id WHERE p.pic_cat_id IN (1) AND ( p.pic_approval = 1 OR ct.cat_approval = 0 ) GROUP BY p.pic_id ORDER BY p.pic_time DESC LIMIT
Line : 259
File : album.php
Burak
http://www.supermoto-tr.com/forum
2.0.54 versiyonuna güncellenmiştir.. dil dosyaları uyumludur..
| Site Kuralları| [ resmi görüntülemek için tıklayın ]
[ resmi görüntülemek için tıklayın ]
Türkiyenin #1 phpBB kaynağı phpbbturkey.com
[ resmi görüntülemek için tıklayın ]
Türkiyenin #1 phpBB kaynağı phpbbturkey.com
-
- Kayıtlı Kullanıcı
- İletişim:
ARKADAŞLAR TMM SORUNU ÇÖZDÜM SCRİPTS/album_mysql.sql DOSYASININ İÇİNDEKİ SORGUYU ELLE YAPTIM. Diğer arkadaşlar da bu yöntemi kullanabilirler.
Arkadaşlar album_db_install.php ye girdiğimde şu hatayı alıyorum??
sql sorgusunu yapmanın başka bir yolu var mı elle yapıyoduk bi yöntem var dı??
Warning: mysql_connect(): Access denied for user: 'burda sitemin mysql kullanıcı adı yazıyor' (Using password: NO) in /home/grafittifunclub/public_html/forumlar/db/mysql4.php on line 48
Warning: mysql_error(): supplied argument is not a valid MySQL-Link resource in /home/grafittifunclub/public_html/forumlar/db/mysql4.php on line 330
Warning: mysql_errno(): supplied argument is not a valid MySQL-Link resource in /home/grafittifunclub/public_html/forumlar/db/mysql4.php on line 331
phpBB : Critical Error
access denied diyor ama doğru mysql kullanıcı adım config.php de
Warning: mysql_connect(): Access denied for user: 'burda sitemin mysql kullanıcı adı yazıyor' (Using password: NO) in /home/grafittifunclub/public_html/forumlar/db/mysql4.php on line 48
Warning: mysql_error(): supplied argument is not a valid MySQL-Link resource in /home/grafittifunclub/public_html/forumlar/db/mysql4.php on line 330
Warning: mysql_errno(): supplied argument is not a valid MySQL-Link resource in /home/grafittifunclub/public_html/forumlar/db/mysql4.php on line 331
Graffiti Fun Club http://gfclub.tr.cx
Graffiti Fun Club Forumları açılmıştır. ÇAlışmalar dewam ediyor......
-
- Kayıtlı Kullanıcı
- İletişim:
DÜZENE BASIYIM DERKEN ALINTI YA BASMIŞIM KUSURA BAKMAYIN Bİ MOD. ARKADAŞ SİLER
dangerousyavuz yazdı:ARKADAŞLAR TMM SORUNU ÇÖZDÜM SCRİPTS/album_mysql.sql DOSYASININ İÇİNDEKİ SORGUYU ELLE YAPTIM. Diğer arkadaşlar da bu yöntemi kullanabilirler.ÇOK GÜZEL Bİ MOD TEŞEKKÜRLER
Graffiti Fun Club http://gfclub.tr.cx
Re: [MOD] Photo Album / Albüm Mod v2.0.54
arkadaşlar ben bu modu kurdum fakat ben portal ana sayfamdada son 3 resmi göstermek istiyorum. son resmi gösterme modunu buldum ama son 3 resim nasıl olucak?
Hep destek tam destek..
Kimler çevrimiçi
Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Google [Bot] ve 2 misafir