arkadaşlar ben forumumu kurdum ve çalışıyor. 10 - 15 kadarda mod ekleyebildim tüm acemiliğime rağmen ama temamı baştan düzgün seçmemişim. Şimdi phpbb 2.0.21 tekrar indirip bilgisayarımda forumu kurmadan 1-2 mod ekledim ve tema olarak subsilver ı kullanacağım. Eski forumumdaki paylaşımlar yok olmasın istiyorum ordaki paylaşımları nasıl bu yeni kuracağım foruma yüklerim üstadlarım yardım !!!
saygılar...
Forumu yenilemek
-
- Kayıtlı Kullanıcı
- İletişim:
Re: Forumu yenilemek
DBleri değiştireceksin SQL leri değiştireceksin hepsi bu . ! Fakat unutma YENİ SÜRÜM VAR !by-keskin yazdı:arkadaşlar ben forumumu kurdum ve çalışıyor. 10 - 15 kadarda mod ekleyebildim tüm acemiliğime rağmen ama temamı baştan düzgün seçmemişim. Şimdi phpbb 2.0.21 tekrar indirip bilgisayarımda forumu kurmadan 1-2 mod ekledim ve tema olarak subsilver ı kullanacağım. Eski forumumdaki paylaşımlar yok olmasın istiyorum ordaki paylaşımları nasıl bu yeni kuracağım foruma yüklerim üstadlarım yardım !!!
saygılar...
İmza, kurallara aykırı olduğu için site yönetimi tarafından değiştirildi.
Bunu nasıl yapacağım SQL nasıl değiştirilir ve yedeği phpmyadminden mi yoksa yönetim panelindenmi alacağım dostum acemiyim deDBleri değiştireceksin SQL leri değiştireceksin hepsi bu . ! Fakat unutma YENİ SÜRÜM VAR !

domaninizin Veri tabanlarına ulaşmanız için PLESK yada CPANEL kullanıyor olmanız gerek !by-keskin yazdı:Bunu nasıl yapacağım SQL nasıl değiştirilir ve yedeği phpmyadminden mi yoksa yönetim panelindenmi alacağım dostum acemiyim deDBleri değiştireceksin SQL leri değiştireceksin hepsi bu . ! Fakat unutma YENİ SÜRÜM VAR !
Plesk uzantısı siteadi.com:8443
Cpanel uzantısı : siteadi.com:2082
girerek MySQL ( Benim Veri Tabanım ) a tıklayarak SQL kurabilirsiniz
nereye ekjekte yaptıysan onun içine girip kaldırman gerekby-keskin yazdı:Dostum BlooD ilgin için çok teşekür ederim. Ben phpmyadminden veri tabanını yedekledim tamam bunada yüklerim o kısmını biliyorum ama önceki forumda bazı SQL sorguları yaptık ve modlar yükledik. Onları nasıl değiştirip kaldırcam ?
Kimler çevrimiçi
Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir