Aktivasyon

phpBB 2.0.x sürümleri için yapılmasını istediğiniz veya arayıpta bulamadığınız MODları buraya yazabilirsiniz.
Kilitli
melda
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Aktivasyon

Mesaj gönderen melda »

arkadaşlar yeni form açtım.ama üye olanları nasıl aktive edicem.vea üyelik aktivasyonu nasıl gönderilir teşekkür edrim
Kullanıcı avatarı
Dn_35
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj gönderen Dn_35 »

Üye kaydını activasyon olarak ayarladıysan sistem üye olanlara otomatik activasyon maili gönderir, senin birşey yapmana gerek yok..

Hotmail ve mynet mail adreslerinde bu mail herzaman önemsiz postaya düşer üyeler dikkat etmezse göremiyebilirler, bu türlü üyelerin activasyonunu yönetim panelinde kullanıcı yönetiminden kullanıcıyı bulup en altlarda üye aktif: yazan yeri evet dersen manuel activasyon yapmış olursun.
melda
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj gönderen melda »

üye kaydnı aktivasyon seçeneyi nerde.bende hesap aktivasyonu yönetici olarak seçili on kullanıcı olarakmı değiştirmem gerek
melda
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj gönderen melda »

tamam buldum.çok teşekkür derim.
bi sorum daha olucak avatar dosyası 6kb dan az olmalıdır diyor bunu nasıl yükseltebilriz.ayarlarda var ama değişitirlmiyor
HaYaL-eT
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj gönderen HaYaL-eT »

Forumunuz hazır bir forum..Size bu hizmeti sağlayan site bu özelliği kısıtlamış yapabileceğiniz fazla bir şey yok..

Sanırım tek yapabileceğiniz, forumunuzu aldığınız yerin yöneticisi ile bağlantıya geçip isteğinizi bildirmek..
Lütfen MSNden ve özelden yardım istemeyin..
Kilitli

“2.0.x MOD İstekleri” sayfasına dön

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 2 misafir