center komutu ve youtube hakkında

phpBB 2.0.x sürümleri için MODlar hakkında ihtiyacınız olan desteği buradan sorarak alabilirsiniz.
Kilitli
speedtiger
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

center komutu ve youtube hakkında

Mesaj gönderen speedtiger »

arkadaşlar önce youtube modunu kurdum ve sorunsuz bir şekilde mod çalıştı.ama şimdi youtube videosu eklemek için youtube butonuna bastığım zaman center komutunu yazıyor ve önizleme yaptığım zaman center olarak uyguluyor

bu sorunu nasıl halledebilirim şimdiden tşklr
Kullanıcı avatarı
VSaBaH
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj gönderen VSaBaH »

Arkadaşım aynı sorunla ben de karşılaşmıştım. Sonra center kodunu kaldırmak zorunda kaldım.. Eğer uğraşırım diyorsan aşağıdaki kısımlarda

Kod: Tümünü seç

<td><span class="genmed"> 
			  <input type="button" class="button" accesskey="o" name="addbbcode12" value="List=" style="width: 40px" onClick="bbstyle(12)" onMouseOver="helpline('o')" />
			  </span></td>
bulunan bu değişikliklerle oynamanı tavsiye ederim..
<td></td> arasındaki bloklarda bu ikisini de değiştirmelisin..

addbbcode14

"bbstyle(14)" 
(Misal:Birini 14 yaptıysan öbürü de 14 olmalı)[/b]

YANİ BİR YERİ DEĞİŞTİRDİĞİNDE AŞAĞIDAKİ GİBİ OLMALI..

<td><span class="genmed"> 
			  <input type="button" class="button" accesskey="o" name="addbbcode14" value="List=" style="width: 40px" onClick="bbstyle(14)" onMouseOver="helpline('o')" />
			  </span></td>
:idea: Yani yukarıda verdiklerim örnek ama sen ilgili yerler yani sorun olan yerleri oynamalısın.. Bunu sorun olan kısımlarda yapmalısın yalnız..Numara verirken de (14 verdik ya)daha önce kullanılmış numaralar vermeye dikkat et. Başkalarıyla çakışmasın yani..

YAPABİLECEĞİM BAŞKA BİRŞEY YOK MAALESEF..

KOLAY GELSİN..
speedtiger
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj gönderen speedtiger »

ilgin için sağol başka bir yollu yok mu bunun yani center komutunu kullanamayacak mıyız şimdi
Kullanıcı avatarı
VSaBaH
Kayıtlı Kullanıcı
İletişim:

Mesaj gönderen VSaBaH »

speedtiger yazdı:ilgin için sağol başka bir yollu yok mu bunun yani center komutunu kullanamayacak mıyız şimdi
:arrow: Arkadaşım ben sana Advanced BBCode Box öneririm.. Tek kelimeyle mükemmel center yanında Youtube ve Google Video butonları da var...

TAVSİYE EDERİM..
Kilitli

“2.0.x MOD Destek” sayfasına dön

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 3 misafir